ANNONS

Jag slår tillbaka!

/

Usch jag blev så arg när jag läste om kvinnan som fick böter för att hon slog till mannen som tafsade på henne. Det är helt galet. Varför polisanmälde inte hon mannens ofredande? Jag har ofta råkat ut för män eller snarare yngre killar som på krogen får för sig saker och jag ger alltid igen. Senaste gången var innan jul och jag och mina vänner var på en klubb och dansade. Vi står rätt nära baren och sedan är det en idiotisk kille som precis har shot:at klart och trycker ner sitt tomma shot-glas mellan mina bröst. Jag blev så arg så att jag höll på att koka över så jag tog upp glaset och sulade det hårt i hans panna. Det hade säkert kunnat gå sönder (vilket jag hoppades) men jag tycker att han får skylla sig själv. Sedan drog jag iväg honom och frågade vilka jäkla pucko han är. Han skämdes tillslut.

En annan gång var det en kille som la sin hand på min rumpa och klämde till. Då vände jag mig om och böjde hans fingrar bakåt så att han skrek. Jag har passerat stadiet där jag blir ledsen och går därifrån. Det är hans problem att han går över gränsen. Nu blir jag bara skogstokig om någon rör på mig på ett nedvärderande sätt. Skulle någon av dessa killar göra en polisanmälan mot mig, skulle jag gå på med min advokat tillbaka och göra livet surt för människan. Det är bra att ha cash och en stor blogg ibland. Efter allt näthat och knäppa människor efter mig så är min stubin riktigt kort. Jag hoppas att kvinnans advokat i artikeln överklagar domen. Det är inte rätt.

Skärmavbild 2013-03-26 kl. 15.07.46

150
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00