Jag slår tillbaka!

Usch jag blev så arg när jag läste om kvinnan som fick böter för att hon slog till mannen som tafsade på henne. Det är helt galet. Varför polisanmälde inte hon mannens ofredande? Jag har ofta råkat ut för män eller snarare yngre killar som på krogen får för sig saker och jag ger alltid igen. Senaste gången var innan jul och jag och mina vänner var på en klubb och dansade. Vi står rätt nära baren och sedan är det en idiotisk kille som precis har shot:at klart och trycker ner sitt tomma shot-glas mellan mina bröst. Jag blev så arg så att jag höll på att koka över så jag tog upp glaset och sulade det hårt i hans panna. Det hade säkert kunnat gå sönder (vilket jag hoppades) men jag tycker att han får skylla sig själv. Sedan drog jag iväg honom och frågade vilka jäkla pucko han är. Han skämdes tillslut.

En annan gång var det en kille som la sin hand på min rumpa och klämde till. Då vände jag mig om och böjde hans fingrar bakåt så att han skrek. Jag har passerat stadiet där jag blir ledsen och går därifrån. Det är hans problem att han går över gränsen. Nu blir jag bara skogstokig om någon rör på mig på ett nedvärderande sätt. Skulle någon av dessa killar göra en polisanmälan mot mig, skulle jag gå på med min advokat tillbaka och göra livet surt för människan. Det är bra att ha cash och en stor blogg ibland. Efter allt näthat och knäppa människor efter mig så är min stubin riktigt kort. Jag hoppas att kvinnans advokat i artikeln överklagar domen. Det är inte rätt.

Skärmavbild 2013-03-26 kl. 15.07.46

 1. Andreas skriver:

  Suck.

  1)Det som eg hände var att han lade händerna på hennes rumpa på dansgolvet. Inte jättemärkligt när folk oftast dansar väldigt sexuellt på klubben,

  2) Sedan puttade tjejerna till honom och han gick iväg.

  3) Tjejen letar upp honom på klubben, han lägger sin hand på hennes axel för att lugna ner henne, och hon slår till och knäcker hans näsa.

  4) Då tjejen inte var i fara, killen redan gått iväg när han blev avvisad av tjejerna, så hade hon ingen anledning att slå honom i ansiktet.

  Gillar du inte att någon tafsar på dig? Säg ifrån och ev putta iväg dom.

  Det är vad jag brukar göra, funkat jättebra, inte blivit dömd för misshandel.

 2. Robert skriver:

  Att någon rör min rumpa innebär inte att jag har rätt att misshandla vederbörande. Inte heller har jag rätt att slå sönder någons bil om någon repar min. Det finns säkert människor som anser sig ha rätten att misshandla folk om de blir trampade på tårna i ICA-kön, men så är det lyckligtvis inte.

 3. nina skriver:

  håller med dig! det är många inlägg du skriver som är totalt pantade om jag ska vara helt ärligt, men här håller jag med dig!

 4. Mika skriver:

  Isabella! Hon anmälde visst men det las ner av polisen.
  Som oftast:/
  Och ja de har överklagat domen.

 5. Linn skriver:

  Usch, jag kommer ihåg när jag åkte buss som 14-åring. En man satte sig bredvid mig (när resten av bussen var i princip tom) och börjar läsa tidningen. Han pressar armbågen mot mitt bröst, och liten och rädd som jag var vågar jag inte säga till. Efter ett tag börjar han tafsa på mig, kommentera hur han upplevde det. Blev livrädd och gick av vid nästa hållplats. Skulle det hända idag skulle det inte alls se likadant ut – som tur är har jag lärt mig stå upp för mig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..