ANNONS
/

Jag märker att påsken närmar sig med stormsteg med tanke på alla roliga bud som kommer. Under de senaste veckorna har det stått små chokladkaniner utanför dörren. I början tänkte jag att det var någon galen människa som försökte skrämma upp mig. En väldigt gammal scen från såpan Rederiet dök upp i huvudet på mig, när den kvinnliga kapten fick små jultomtar överrallt innan hon blev instängd in i bastu, minns ni? Men en dag så såg jag budet som lämnade och då förstod jag att det var en PR-byrå som skickade .. Lättnad! Igår kom den största chokladkaninen jag någonsin sätt! Måste ju vara 1-2 kg choklad. Galet roligt. Idag kom ett färgglatt påskägg från Lumene med godis och pigga nyanser på nagellack. Åh .. Nu ska jag måla mina naglar. Vid 14.00 idag åker jag till Gävle för att föreläsa.

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00