Påskbud och Rederiet-minnen

Jag märker att påsken närmar sig med stormsteg med tanke på alla roliga bud som kommer. Under de senaste veckorna har det stått små chokladkaniner utanför dörren. I början tänkte jag att det var någon galen människa som försökte skrämma upp mig. En väldigt gammal scen från såpan Rederiet dök upp i huvudet på mig, när den kvinnliga kapten fick små jultomtar överrallt innan hon blev instängd in i bastu, minns ni? Men en dag så såg jag budet som lämnade och då förstod jag att det var en PR-byrå som skickade .. Lättnad! Igår kom den största chokladkaninen jag någonsin sätt! Måste ju vara 1-2 kg choklad. Galet roligt. Idag kom ett färgglatt påskägg från Lumene med godis och pigga nyanser på nagellack. Åh .. Nu ska jag måla mina naglar. Vid 14.00 idag åker jag till Gävle för att föreläsa.

  1. Inte för att vara bitter, men varför får en som nästan redan har allt så mycket prylar? Jag hade gärna också fått en påskkanin av någon ^^
    // Polly

  2. Suck skriver:

    Ja du säljer dig billigt, lite godis i ett ägg är allt som krävs för att du kall ge företaget lite exponering i din blogg. Du glömmer väll inte att ta upp ”gåvorna” till beskattning, eller hur?

  3. Vilken lyx att få ett sådant påskägg hemskickat. Hade gärna velat ha ett ägg fyllt med nagellack. Sedan är kanske inte en stor chokladkanin så dumt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..