Företagarna i Gävle

Vilken kväll! Jag kom till Gävle vid fyra och medverkade i en pressträff vid fem. Vid åtta var min egna föreläsning och det gick superbra. Det är rätt tacksamt att föreläsa hos Företagarna eftersom alla i publiken är entreprenörer och då har man en publik som verkligen är intresserad. Företagarna är verkligen en bra organisation om man driver företag. För 2800 kr per år så ingår det bland annat gratis juridisk rådgivning jämt. Man ringer bara dit och ställer en fråga över telefon, om allt   möjligt hur ofta du vill. Dom hjälper till med alla sorters avtal och sådant. Helt perfekt för dig som driver företag!

Det blev inga superbra bilder idag tyvärr, glömmer alltid att fota när jag föreläser.

Vilken min jag gör ha ha. Klänning från H&M, bälte från Hermés.

 1. jess skriver:

  Den blå färgen passar dej perfekt, fin klänning! 🙂

 2. Företagarna är en dyr tjänst som allt som oftast ger lite och ingenting i avkastning..

 3. Tobbe skriver:

  Det var en magisk föreläsning av Blondinbella i Gävle! Man blir imponerad av en entreprenörssjäl som du! Det är enormt viktigt att man får stöd av sin omgivning och det verkar du ha från din pappa. Man kan hoppas att unga entreprenörer inspireras av dig, t ex de från Ung Företagsamhet som deltog på mötet!

 4. Emma skriver:

  Det kan väl inte vara gratis, du betalar ju 2800.- om året för detta? Vad ingår mer? Eller är det bara ”gratis rådgivining”? Intressant.

 5. Mirre skriver:

  ”Man ringer bara dit och ställer en fråga över telefon, om allt möjligt hur ofta du vill. Dom hjälper till med alla sorters avtal och sådant.”
  Är den en 11-åring som beskriver fördelarna med medlemskap i Företagarna eller är det en superentreprenör och ”krutkvinna”?
  Ibland tror jag att det är bäst att vara en ”vanlig människa”…

  1. Tobbe skriver:

   Det är nog bäst för Mirre att hon fortsätter att vara en vanlig människa. Det är nog bäst för oss andra också….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..