ANNONS
/

Jag tittade igenom i arkivet om vad jag gjorde för exakt ett år sedan och var väl inte den bästa veckan i mitt liv direkt. Jag låg på Sankt Göran i sex dagar för magsår. Jag hade haft ont i magen väldigt länge och sista veckan låg jag i soffan på kontoret och skötte allt jobb därifrån liggandes. Droppen blev när jag och Elaine åt middag på Riche och jag drack ett glas champagne, det var som att det åkte runt rakbland i magsäcken på mig och jag kräktes och kräktes. Åkte in, tog en massa prover och fick ligga kvar under natten. Dagen efter gjorde jag en kastroskopi, då man kör ner en kamera i magen. Med kameran såg man allt man behövde veta. Sedan fick jag ligga kvar där i några dagar till. Jag minns bara att jag hade väldigt väldigt ont och fick morfin och en mängd smärtstillande.

Livet förändrades en del efteråt. Slutade med kaffe under en lång period, åt bättre, köpte Christian och var ute betydligt mer och rörde på mig. Började vara ledig varje torsdag. I över lag så jobbar jag inte lika mycket efter magsåret. Jag kommer inte längre upp i den jobb eller stressnivån längre. Ibland kan det vara jobbigt att säga till en kollega att ”nu går jag hem och vilar” men känner jag stressen kommer så känns det i magen direkt och då är det bara att backa.

Trots att det var extremt jobbigt för mig så lärde jag mig väldigt mycket av det.

20120331-183249
20121228-115024

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00