ANNONS

Rastlös fredag!

/

Jag tog en paus nu vid tolv för att göra lunch och fixa till mig innan jag ska iväg till Spotlife-kontoret under eftermiddagen. Vi sitter på Kungsgatan vilket är skönt för att det är så centralt. Jag känner mig lite rastlös och ser fram emot att lämna in boken, springa på några möten och sedan ta helg och träffa Elaine. Prövade förresten Lumenes nya CC Color Correcting Cream istället för min vanliga foundation. Jag vet egentligen inte skillnaden på den och på deras BB Cream men jag gillade denna mer. Lite mer täckande men ändå lyster i. Läppglanset kommer från Loreal och är lila/rosa (Marilyn 103)

Skärmavbild 2013-03-22 kl. 11.49.25
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00