ANNONS

Odd ska tatuera mitt namn

/

Idag hörrni händer en spännande sak och rätt romantisk måste jag säga .. Odd ska tatuera in mitt namn på armen! Jag måste ju erkänna att jag alltid har hatat tatueringar, men det kommer väl inte som en chock för er antar jag. Tatueringar har varit på gränsen till white trash rent ut sagt enligt mig men så träffar jag Odd som har högerarmen full av olika saker .. Och jag kan ju inte låta bli och ändra mig och tycka att det är snyggt på honom. Så nu har Odd bestämt sig att det ska stå Isabella på andra armen. Jag kan ju inte låta bli att smälta lite .. Det är ju så romantiskt! Ikväll är det dags alltså.

Dock säger jag nu på en gång att jag aldrig kommer kunna göra samma sak tillbaka. Det vet han redan om, och det har verkligen ingenting med kärlek att göra utan att jag tycker att det är fult på tjejer och jag är lite för klassisk för att göra en sådan sak på min kropp. Hur som helst, nu ska jag till Amerikanska Ambassaden för en lunch om mitt entreprenörskap!

20130103-164910
272

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00