Fin blus & en norsk tidning

Mina nya älsklingfärger har blivit beige och svart ihop. Jag hittade en söt upp från Esprit som jag blev helt kär i. Den är så vardagsfin tycker jag. Nu ska jag träffa en norsk tidning som heter Adresseavisen som ska göra en intervju med mig på ett hotell idag. Jag ska föreläsa i Trondheim den 7 mars så det är inför det. Sedan ska jag möta upp Pingis för ett möte ute i Nacka kring lunch sedan ska vi jobba på med Economista. En rolig och rätt lugn torsdag!

20130228-091406.jpg

Klocka från Tissot, ring från Dyrberg & Kern (båda är presenter från Odd).

Halsbandet är från min egen smyckekollektion för VJ1890 och den hittar ni här

 

 1. Katti skriver:

  JÄTTE snygg!!! Tummen upp!

 2. Anne skriver:

  Utrolig gøy at du skal til Trondheim! Hvor kan jeg finne mer informasjon om dette? Jeg ønsker gjerne å komme på forelseningen!! 🙂

 3. Anna skriver:

  Jag tycker att toppen/blusen är helt fantastiskt fin & klär dig Isabella! 🙂
  Förstår inte hur vissa människor inte kan hålla vissa saker för sig själva bara? Verkar så tråkigt att vara så negativ gentemot andra, och speciellt bakom en dator-/mobilskärm? Kan någon som ger negativa kommentarer i ärlighetens namn förklara vad det är ni får ut av det? Jag är intelligent, men det här förstår jag verkligen inte… Förväntar mig egentligen inte att få ett svar på denna kommentar heller, för troligtvis finns det inget bra svar på vad man får ut av att vara negativ.

  You go Isabella!

 4. ester skriver:

  Jag blir alltid så glad och får en sånn skön ”jag vill och kan” känsla när jag läser din blogg! Fortsätt vara du och insperera!!

 5. Karin skriver:

  Trevlig dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..