ANNONS

Fin blus & en norsk tidning

/

Mina nya älsklingfärger har blivit beige och svart ihop. Jag hittade en söt upp från Esprit som jag blev helt kär i. Den är så vardagsfin tycker jag. Nu ska jag träffa en norsk tidning som heter Adresseavisen som ska göra en intervju med mig på ett hotell idag. Jag ska föreläsa i Trondheim den 7 mars så det är inför det. Sedan ska jag möta upp Pingis för ett möte ute i Nacka kring lunch sedan ska vi jobba på med Economista. En rolig och rätt lugn torsdag!

20130228-091406.jpg

Klocka från Tissot, ring från Dyrberg & Kern (båda är presenter från Odd).

Halsbandet är från min egen smyckekollektion för VJ1890 och den hittar ni här

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00