Bästa masken

God morgon på er!

Jag somnade tio igår, var så trött efter att ha stigit upp 5.15 när jag skulle flyga till Kalmar. Det är en psykologisk gräns som tar emot när man ställer klockan på ett 05-klockslag. Man vill liksom inte gå upp då. Om jag har mycket att göra går jag upp sex på morgonen och jobbar igenom saker. Det gjorde jag när jag drev Egoboost Magazine, för klockan nio så började jobb med tidningen så från sex gick jag upp, jobbade undan mitt eget, var på gymmet halv åtta och sedan kontoret. Man får ett sånt härligt rus i kroppen när man har gjort mycket innan lunchen tycker jag. Man känner sig stolt.

Jag måste tipsa er om en ansiktsmask som jag gillar. Just det där med masker har egentligen aldrig varit min grej eftersom jag tycker att det tar en sån tid och jag är så virrig ibland att jag glömmer att den är på och så sover jag med den .. På morgonen är kudden och håret helt kladdigt. Nu har jag i och för sig Odd som säger till, svårare när jag bodde själv. Den här masken är i alla fall riktigt bra för oss som får stressfinnar i ansiktet då och då (speciellt innan mensen). När jag känner att det håller på att bryta ut så har jag lagt den här. Den djuprengör, lugnar och balanserar och är fylld av vitaminer såsom magnesium och järn. Det blir faktiskt skillnad och det beror på att teknologin är så bra att det tränger igenom hudens molekyler. Jag blir jämt så trött på när sminkföretag i alla prisklasser säger att deras produkter också tränger in och gör skillnad men det är inte sant. Har man problem med sin hy måste man använda riktiga produkter. Krämer gjord på ämnen från naturen i all ära men har man problem fungerar det inte.

20130228-085643.jpg

Hur som helst, en grym mask (finns på Perfekt hud) och så vill jag slänga in min favoritögonkräm från Dermalogica. Den känns som silke runt hyn och blir bra med smink över. 

 

 1. Niine skriver:

  Svindyr produkt

 2. Therese skriver:

  Helu! Lite sen kommentar men… Jag får ofta väldigt flammig hud och finnar mot hösten (av någon anledning) så jag tänkte tipsa om en lera jag stött på! Det är en gul fransk lera jag hittade på http://www.lenaturel.se
  Funkar asbra! Renar porerna och mjukar upp huden. Jag brukar använda den en gång i veckan, och komplettera den med aprikoskärnolja (från samma sida. Köper allt där..), och morgon och kväll. 🙂
  kramkram

 3. MP skriver:

  Hej Isabella!

  Det är första gången jag lämnar en liten kommentar ;o)

  Vill bara tipsa om http://www.beautypedia.com

  Kvinnan bakom denna sida är expert på ingredienser. När hon var ung jobbade hon som makeup artist och hade så mycket problem med sin egen hy. Hon ”skämdes” för sina finnar när hon skulle stå så nära sina kunder – som i sin tur tittade/glodde på hennes hy. Hon provade ALLT och blev så uppgiven när inget fungerade enligt texten på emballaget. Hon bestämde sig för att bli expert på området – det blev hon verkligen! Hon kallas för USA:s Cosmetics Cop. Hennes utlåtanden om de flesta kosmetikamärkens produkter baserar sig på OBEROENDE forskningsresultat; vilket är superviktig.
  Hon har även varit med på OPRAH ;o)

  Ta fram dina favoritprodukter och titta vad hon har att säga om de var och en, vad företaget lovar att produkten ska göra, kontra vad ingredienserna verkligen kan göra (baserat på oberoende forskningsresultat). Det är verkligen fascinerande!

  Önskar dig allt gott!
  Kram

 4. Lotta skriver:

  Skitsnack säger jag , blir tyvärr riktigt
  Provocerad. Har haft problemhud sen jag kom i tonåren tös jag var 24 och hat provat det ena och andra , hit och dit med syror , aha behandlingar, så kallade naturliga produter, dyrt, billigt osv. Men man blir aldrig riktigt bra och då heller aldrig lugn eller nöjd . Förrän nu. För två år sen började jag utbilda mig till ekologisk hudvårdsterapeut och efter ett års reparerande av en förstörd stressad hud med rena oljor, eteriska oljor, hydrolater och örter är min hy nu så bra. Jag tänker inte ens på den längre och jag som alltid haft min hud som största bekymmer. Tack för allt naturligt
  Som läker långsamt och på djupet… Och åt helvete med all jävla skit och lögner från företag som vill tjäna pengar och göra folk beroende. Aldrig har jag lagt så lite pengar på hudvård och smink, billigt med riktiga råvaror! Huden vill ha mat! Kesellamask och florsockerpeeling är bäst! Sen kan finnar bero på en obalans inifrån och då får man be en näringsterapeut eller liknande hitta problemet. Är det hormoner som med flesta? Rekommenderar progesterall kräm. Naturlig. Bäst bäst bäst . OBS!!! Det många missar är att byter man till naturliga produkter kan huden behövs ett par månader för att hitta sin naturliga balans igen..allt som
  Är växtbaserat tömmer ut gifter innan läkningen kan börja. Så bli inte rädda för reaktioner

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..