ANNONS

Bästa masken

/

God morgon på er!

Jag somnade tio igår, var så trött efter att ha stigit upp 5.15 när jag skulle flyga till Kalmar. Det är en psykologisk gräns som tar emot när man ställer klockan på ett 05-klockslag. Man vill liksom inte gå upp då. Om jag har mycket att göra går jag upp sex på morgonen och jobbar igenom saker. Det gjorde jag när jag drev Egoboost Magazine, för klockan nio så började jobb med tidningen så från sex gick jag upp, jobbade undan mitt eget, var på gymmet halv åtta och sedan kontoret. Man får ett sånt härligt rus i kroppen när man har gjort mycket innan lunchen tycker jag. Man känner sig stolt.

Jag måste tipsa er om en ansiktsmask som jag gillar. Just det där med masker har egentligen aldrig varit min grej eftersom jag tycker att det tar en sån tid och jag är så virrig ibland att jag glömmer att den är på och så sover jag med den .. På morgonen är kudden och håret helt kladdigt. Nu har jag i och för sig Odd som säger till, svårare när jag bodde själv. Den här masken är i alla fall riktigt bra för oss som får stressfinnar i ansiktet då och då (speciellt innan mensen). När jag känner att det håller på att bryta ut så har jag lagt den här. Den djuprengör, lugnar och balanserar och är fylld av vitaminer såsom magnesium och järn. Det blir faktiskt skillnad och det beror på att teknologin är så bra att det tränger igenom hudens molekyler. Jag blir jämt så trött på när sminkföretag i alla prisklasser säger att deras produkter också tränger in och gör skillnad men det är inte sant. Har man problem med sin hy måste man använda riktiga produkter. Krämer gjord på ämnen från naturen i all ära men har man problem fungerar det inte.

20130228-085643.jpg

Hur som helst, en grym mask (finns på Perfekt hud) och så vill jag slänga in min favoritögonkräm från Dermalogica. Den känns som silke runt hyn och blir bra med smink över. 

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00