Diplomat

Det har varit en hektisk förmiddag för mig. Först en rolig intervju med Adresseavisen, jag pratade om min karriär. Sedan har Pingis och jag haft ett spännande möte med ett företag i Nacka och nu är vi påväg mot stan igen för ytterligare ett möte. Jag undrar hur många möten jag har gått på i mitt liv. Nu är jag ändå mer effektiv än vad jag var för några år sedan så nu leder alltid alla till något .. Grejen är väl att det är rätt många saker som sker samtidigt! Hur som helst så älskar jag mitt liv. Det är härligt att känna så.

20130228-132156.jpg

20130228-132231.jpg

Jacka från Moncler, jeans Esprit, boots Topshop, väska från Mayla.

 1. Eddie skriver:

  Jag älskar också ditt liv, Bella. *skäms*

 2. Julia skriver:

  Fina Bella. Du är en fantastisk förebild. Ha en fin dag!

 3. malin skriver:

  Men vilket fint väder de e hemma, imorrn kommer jag äntligen hem
  Efter en veckas jobb på andra orter, hoppas snön smält:D
  Grattis till dig som älskar livet världens bästa känsla

 4. Du är väldigt inspirerande för mig som är ung och vill driva företag i framtiden, du är en förebild som visar att hälsa och framgång hänger ihop.

  ”Om företaget ska glänsa måste du glänsa”

  Ungefär så tolkar jag dig när du skriver om detta ämnet. Du är verkligen ett levande bevis på just detta och jag tycker du är grymt stark som gått från att ”jobba ihjäl dig” till att både må bra och lyckas.

  Tack för en grym förebild som inspirerar mig och taggar mig till att vilja driva mina idéer till verklighet och lyckas!

 5. Ida skriver:

  Förstår att du tycker om ditt liv! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..