Min föreläsning

Det var en väldigt rolig föreläsning på Karmadagen idag! Fullsatt aula och en massa trevliga människor som jag fick chans att träffa. Jag beundrar dom personerna som arrangerar sådana dagar. Det är så mycket som måste klicka! Jag är bra på mycket men skulle någon ge mig en uppgift att själv rodda med en arbetsmarknadsdag så skulle jag misslyckas totalt (eller hyra in personer i smyg).

Bra att man vet vad man kan och inte kan!

20130227-134437.jpg

20130227-134442.jpg

  1. Tack för en jättebra föreläsning du är grym! 🙂

  2. Hej, hade sett fram emot att få gå på din föreläsning men fick tyvärr ingen biljett pga av det höga trycket så fick se det via livestreamingen istället. Ville bara tacka för en bra och rolig föreläsning. Jag blev verkligen glad av att lyssna på dig då du spred sådan glädje och energi, you rock girl! 🙂 Hoppas du kommer hit snart igen.

  3. Karin skriver:

    Härligt!

  4. Anna skriver:

    Tack för en fantastisk föreläsning! Kände igen mig direkt när det kom till bullen och gymmet och det är tankar jag håller på att försöka göra till det bättre! 🙂

  5. Förlåt men jag tycker inte din bok fungerade speciellt bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..