Karmadagen i Kalmar

Nu befinner jag mig på Kalmar Sportcenter. Min föreläsning börjar klockan 11 och håller på till tolv sedan en intervju med Hej Kalmar. Efter mig så föreläser IKEAs VD Thomas Carlzon och sedan artisten Petter. Det som sker här idag är Karmadagen en arbetsmarknadsdag för alla studenter. En tjej intervjuade mig till deras tidning för två veckor sedan, hittade artikeln här. Önska mig lycka till!

20130227-093843.jpg

20130227-093848.jpg

 1. ÅH! Önskar jag kunde varit där och se dig föreläsa. Men är helt övertygad om att du briljerade och inspirerade många (:

  Kul att du såg artikeln! Var ett rent nöje att intervjua dig.

  Take care / Tina

 2. Malin skriver:

  Jag älskar det faktum att Thomas Carlzon nämns som Ikea:s VD. Möjligtvis Ikea AB:s VD men inte mer än så… Kanske en liten överdrift där…

 3. Ljug skriver:

  Är du ens bland de top 10 på bloggtoppen numera? 🙁

  Det var sjukt länge sedan du var på plats nr 1.

 4. Ida skriver:

  Lycka till! 😀

 5. Ulrike skriver:

  Enjoy and thank you for the daily Inspiration. Ulrike from Berlin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..