Tips för att varva ner

En tips kring hur man blir bättre på att växla mellan att vara ledig och att jobba är att verkligen vara tydlig mot sin hjärna. Plagg som jag har när jag jobbar åker av direkt när jag kommer hem. Musik som jag lyssnar på när jag vill bli peppad spelar jag inte upp när jag är ledig hemma. Då är det en annan lista (min hemma-musik just nu är Mando Diaos skiva Infruset). Har ni er mobil på ljud så ha olika signaler när du är hemma eller på jobbet. Försök skapa tydliga kontraster för att din kropp snabbare ska förstå vilket mood den ska vara i. Jag tror faktiskt också att har man ADHD så fungerar det riktigt bra. Eftersom jag har svårt att styra min energi nivå måste jag försöka lura hjärnan.

20130226-151055.jpg

Tycker att mitt hår har blivit så långt! Myskläder från Esprit. Tofflor från Zara Home.

 1. Klokt! Det ska jag försöka med. Jag har väldigt svårt med att ”skifta om” från jobb (är egen företagare) till privat. Vilket leder till att jag har ”workmode on” 24/7.

 2. Hej! Dr Natasha Campbell McBride har en väldigt intressant syn på hur man kan hjälpa och även i vissa fall bota bland annat ADHD endast med hjälp av kosten och matsmältningen. Man får tro vad man vill, men hon har lyckats hjälpa sin son med autism till ett helt normalt liv. När han blev diagnoserat ändrade hon helt yrke och pluggade 4 år för att hitta ett sätt att hjälpa honom, så hon är helt klart passionerad. Väldigt intressant, kanske kan hjälpa dig. Värt att kolla på i alla fall! youtube eller http://www.doctor-natasha.com/

 3. Linda skriver:

  Det spelar ingen roll vad du har på dig, du är för snygger alltså! Du utstrålar fräshhet och elegans!

 4. jenny skriver:

  Var är sängkappan?

 5. Felicia skriver:

  Hur har du fått ditt hår att växa så fort? Kanske du har berättat tidigare… 🙂

  Tacksam för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..