ANNONS

Tips för att varva ner

/

En tips kring hur man blir bättre på att växla mellan att vara ledig och att jobba är att verkligen vara tydlig mot sin hjärna. Plagg som jag har när jag jobbar åker av direkt när jag kommer hem. Musik som jag lyssnar på när jag vill bli peppad spelar jag inte upp när jag är ledig hemma. Då är det en annan lista (min hemma-musik just nu är Mando Diaos skiva Infruset). Har ni er mobil på ljud så ha olika signaler när du är hemma eller på jobbet. Försök skapa tydliga kontraster för att din kropp snabbare ska förstå vilket mood den ska vara i. Jag tror faktiskt också att har man ADHD så fungerar det riktigt bra. Eftersom jag har svårt att styra min energi nivå måste jag försöka lura hjärnan.

20130226-151055.jpg

Tycker att mitt hår har blivit så långt! Myskläder från Esprit. Tofflor från Zara Home.

61

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00