ANNONS

Allt eller inget

/

Idag är en sådan rörig dag då jag inte vet vad jag ska börja med eller göra härnäst. Det är tufft att vara sin egen chef jämt. Och så är det svårt att bedömma vad som är lagom mycket jobb. Jag växlar alltid mellan att göra allt eller inget. Och när det är inget för mig så läser jag, eller skriver. Jag är alltid igång på något sätt. För en person som inte har så mycket energi som mig förstår jag att man blir stressad av att bara läsa om allt. Jag kan själv bli stressad när jag öppnar min kalender och ser tim-planering fram till maj månad. Men när jag väl är inne i jobb-bubblan är det inte längre jobbigt. Min utmaning är att hela tiden tvinga mig själv så att jag varvar ner. Att se på en film är inte roligt för mig, serier går bättre men den bästa avslappningen jag vet det är att läsa. Då är liksom hjärnan igång ändå.

Isabellas Hemligheter är ute i pocket om ni har missat den! 

Nu ska jag förbereda min föreläsning på Linnéuniversitetet i Kalmar imorgon.

20130226-144932.jpg

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00