Allt eller inget

Idag är en sådan rörig dag då jag inte vet vad jag ska börja med eller göra härnäst. Det är tufft att vara sin egen chef jämt. Och så är det svårt att bedömma vad som är lagom mycket jobb. Jag växlar alltid mellan att göra allt eller inget. Och när det är inget för mig så läser jag, eller skriver. Jag är alltid igång på något sätt. För en person som inte har så mycket energi som mig förstår jag att man blir stressad av att bara läsa om allt. Jag kan själv bli stressad när jag öppnar min kalender och ser tim-planering fram till maj månad. Men när jag väl är inne i jobb-bubblan är det inte längre jobbigt. Min utmaning är att hela tiden tvinga mig själv så att jag varvar ner. Att se på en film är inte roligt för mig, serier går bättre men den bästa avslappningen jag vet det är att läsa. Då är liksom hjärnan igång ändå.

Isabellas Hemligheter är ute i pocket om ni har missat den! 

Nu ska jag förbereda min föreläsning på Linnéuniversitetet i Kalmar imorgon.

20130226-144932.jpg

 1. Amanda skriver:

  Vet du att dina böcker ligger på genren ”Barn” på Pocketshop i Stockholm? Kanske inte riktigt rätta stället 😛

 2. Frida skriver:

  Köpte din pocket igår och guuud, jag läste halva på typ en kvart haha! Så sjukt bra, du är så jäkla inspirerande, du peppar mig verkligen! Du är så grym Isabella, min största förebild!! <3

 3. Cecilia skriver:

  Ser framemot föreläsningen imorgon 🙂 du inspirerar mig!

 4. Ida skriver:

  ska nog läsa boken när den går att köpa =)
  tycker det är roligt att du är en ung tjej som lyckats bra men samtidigt har båda fötterna på jorden!

 5. Jag håller verkligen med dig angående om hur man kan varva ner som bäst. Och det är just att läsa faktiskt! 🙂 har du något bra boktips eller så Bella? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..