Fauve – Gräddgrön

Som ni vet är jag stor underklädes-fantast. Jag skulle vilja visa er alla underbara BH:ar jag har (har liksom en egen byrålåda bara för underkläder) men i och med alla knäppisar som finns där ute och min erfarenhet av män som skickar snuskiga saker blir jag lite begränsad. Jag tycker om att vara fin under. Jag gillar att göra saker bara för min egen skull.  Om jag ligger hemma och är sjuk så försöker jag ändå ta en dusch, smörja in mig och sätta på något skönt och fint bara för att jag tycker att jag jämt förtjänar det bästa. Det har verkligen ingenting med killar att göra. Om det är någon som ska skämma bort mig och behandla mig som en prinsessa så är det ju jag själv, eller hur?

Elaine tipsade mig för länge sedan om butiken Gustav Melbin som finns i Gamla Stan och på Mariatorget. Har man lite större byst så är det himmelriket där inne. Ett märke som jag gillar extra mycket är Fauve. Det är dock rätt dyrt så det är ingen vardagsbh direkt utan kanske mer vid speciella tillfällen.

Denna gräddgröna är min favorit just nu.

20130226-143332.jpg

20130226-143342.jpg

BH 861 kr och trosa 819 kr 

 1. Snygga underkläder men så måste man ha en hög inkomst för att kunna köpa dessa underkläder…
  Inte så lätt med förtidspension då…
  Jag tycker dessutom att det bara är bra att vi får se priserna trots att man själv kanske inte alltid har råd att köpa så dyra underkläder.
  Jag unnar verkligen Blondinbella allt det hon har, trots att hon har föds på rätt ställe så att säga..
  Det är allt för många som är född och uppväxta i en betydligt lägre status och det är nog dom som hackar på Blondinbella för att hon har det såpass bra… Det kallas bara för ren och skär Svensk avundsjuka…

 2. Mikaela skriver:

  Hej!

  Har du svårt att hitta bhar får du gärna komma in till oss på viva Viktoria i stationsgallerian i Uppsala. Vi har från 60 i omkrets och uppåt och från a-j i kupan! Välkommen!

 3. Annie skriver:

  Vem har inte en byrålåda där man bara har underkläder? det är väl inget särskilt med det, det har väl alla.

  1. Sabina skriver:

   Håller med! Jättekonstigt att märka ut det som något speciellt, att ha en egen låda för underkläder? Komplicerat det vore att blanda trosor med tjocktröjor och stå och gräva varje morgon liksom…

 4. Det är inte fel att göra sig fin för sin pojkvän eller flickvän om man nu vill det. Det är däremot fel om pojkvännen eller flickvännen KRÄVER att man gör det…

  Feminist, visst… Men det betyder inte att man ska gå till överdrift. Så att man slutar som egoist…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..