Flyttat datum!

Första mötet idag var på Metropolis med Pingis och Adele. Pingis tränar här så vi åt frukost allihopa efteråt. Vad vi diskuterade är fortfarande hemligt men ni lär få veta om ett tag. Efter att Adele hade gått så har Pingis och jag jobbat på med Economista, nu ska vi till kontoret och fortsätta.

Jag insåg förresten att vår föreläsning på Folkuniversitetet den 29 maj krockade med Beyonce i Globen! Så nu har vi flyttat den föreläsningen en vecka innan istället. Mer info här. 

20130226-105903.jpg

Kavaj från Mayla, blus från Dagmar, jeans från Nudie. Bara svenska märken.

 1. Linn skriver:

  Hej Isabella! Jag vet inte om du läser kommentarer du får i din blogg längre, med tanke på att det är så många som skriver så mycket negativa saker, men jag undrar: blir du inte ledsen och/eller less på att driva denna bloggen när så många kritiserar det du gör? Jag ska inte lägga mig i diskussionen som pågår under just detta inlägg om din flyttade föreläsning, förstod att det skulle bli reaktioner och ser direkt att så blev fallet, men då slog det mig att de sakerna som skrivs skulle göra mig fruktansvärt ledsen. Jag vet inte om du skrivit om detta tidigare eller om du känner att du lärt dig att blockera sådana negativiteter eller liknande, men någonstans måste det göra ont att bli kallad ”dålig människa” och ”genomegoist som inte bryr sig om någon annan”. Jag menar, hade detta skett i verkliga livet (orimligt att folk skulle våga säga fullt så elaka saker i verkligheten, jag vet) skulle det ju bli ett upplopp mot dig i princip, förstår du min tanke? Det är sjukt vad folk vågar bakom en skärm, javisst, men du sitter på mottagande änden av detta som skickas till dig och det måste ibland bli tröttsamt. Eller?

 2. Ciiiz skriver:

  Alltså du är nog den mest korkaste människa ja hört talas om. Du har en föreläsning som du sedan väljer att boka om för att du ska ut och roa dig? snacka om att inte ta sitt jobb på största allvar. Vad händer med dom som bokat resa och boende till stockholm för just den dagen? betalar du dom då ? för de måste du väl. jävla padda är vad du är ! ursch.

 3. Mott skriver:

  Det kan också vara så att många vill gå och se Beyonce och att det lönar sig att flytta föreläsningen så att folk kan gå på båda. Kanske är det inte bara Isabella som väljer konserten framför föreläsningen.

  1. Petra skriver:

   Konserten och föreläsningen är väl på två helt olika platser i Sverige? Tror inte att så många reser långt för att se Beyonce att det är anledningen…

 4. Sandra skriver:

  Vilken fin bild på dig!

 5. elin skriver:

  Jag tycker inte att det är elakt av Isabella. Det är hennes föreläsning, och passar inte datumet för hennes del är det väl givet att hon ska få ställa in. Hon har väl precis samma rättigheter som vilken annan människa som helst. Eller?

  1. elin skriver:

   Eller ja, hon ställde inte ens in det. Hon flyttade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..