ANNONS

Rolfs Kök

/

Efter en mysig fika med min kusin Rebecca så träffade jag mina vänner på Rolfs Kök för middag. Åt deras oxkind som vanligt. Vi pratade resor, Florens och vårt ständiga i-landsproblem. Varför ska ens hår bestämma över en liv ibland? Nu pratar jag om träning och att tvätta håret. Är det inte galet hur mycket tid man kan lägga på att fundera på om jag ska tvätta håret idag eller imorgon, hur ska jag göra om jag ska träna eller ska jag ha uppsatt? Nu låter det så himla patetiskt när man skriver om det men jag tror att många av er kan hålla med. Hur som helst, kläckte sista biten av handlingen till min kommande roman. Längtar efter att få börja skriva men det får bli i sommar.

20130225-205243.jpg
20130225-205249.jpg
43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00