Nytt från min kollektion

Nu äntligen finns en del från vårkollektionen uppe på VJ1890s sida. Det är två sett som är uppe men självklart kan man köpa bara örhängena eller halsbandet men tanken är att man ska ha dom tillsammans. Jag har ritat dom själv. Tanken var att göra något tidlöst, inte tråkigt och som man inte tröttnar på. Jag själv använder små stenar i öronen mest och ville därför ha fler av den modellen. Settet längst ner var det som Rihanna kommenterade att hon ville ha :- )

20130225-142951.jpg
20130225-142959.jpg
20130225-143017.jpg
20130225-143009.jpg

Du hittar smyckena på VJ1890, alla är i silver (Sterling 925)

 1. Lina L skriver:

  Jättefina klassiskt eleganta smycken! Det översta setet med ringformen är min favorit. Kul att du vågar prova på så många olika branscher Isabella, heja på!

 2. Sandra skriver:

  Jag beställde det nedersta halsbandet igår när jag satt på jobbet, av ren impuls! Längtar tills det kommer hem 🙂 Elegenta smycken, bra jobbat, du har designat bra så strunta i alla negativa kommentarer!!! Även om du själv är en grym coach och inte längre tar åt dig, så glöm inte att allt bottnar i avundsjuka. Kram

 3. frida skriver:

  Inget illa menat men jag känner att man kan hitta de här smyckena på närmsta Guldfynd eller Hallbergs.
  För det andra tror jag att Rihanna antog att det var äkta diamanter, hon snålar ju inte direkt…

 4. Anna skriver:

  åh dom är verkligen jättefina. Du har bra smak!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..