Sökes: Praktikant

Jag önskar att någon filmade Pingis och mig när vi jobbar ihop. Vi pratar i ett, det går så fort att ingen annan hör vad vi säger, vi har flera flikar upp på skärmen så att vi kan maila fler människor samtidigt som vi har dokument uppe och skriver, korrar vår bok och har telemöten samtidigt med andra. Vi är multitaskarnas drottningar. Jag är övertygad om att vi har hunnit med mer i vårt företag Ecnomista på 10 månader än vad många start ups gör på två år. I höst lanseras allt.

Men, nu när vi låser upp våra dagar med föreläsningar och en del resor så behöver vi ta in lite hjälp. Vi söker nu en praktikant under våren. Kriterier: Duktig på sociala medier, bra på att nätverka och organisera, gilla teknik och såklart tycka att ekonomi är kul. Maila till Pingis@me.com 

20130225-104707.jpg

 Blus Cubus, utsvängda jeans från Mayla. Älskar dom.

20130225-104712.jpg

 1. Eba skriver:

  Japp, ni är säkert mycket bättre än alla andra.

 2. Lovu skriver:

  Hej allesammans! Kände för att jag behövde kommentera detta. Gillar ni inte att de söker en praktikplats? TIPS PÅ LÖSNING: Ansök inte………

  1. Petra skriver:

   Det är för att det finns såna som dig med dina åsikter som vi har fackföreningar.

  1. Emelie skriver:

   Är inte för utnyttjande av personer. Har själv gjort praktik och tycker att fler borde göra praktik inom sina _utbildningar_.

 3. Alla förutsätter väl att praktikanten för praktiklön, att avtal om arbetstider och arbetsuppgifter sätts samt vem som ska fungera som personens handledare. Om ni har det välidgt stressigt, och inte hinner ta hand om praktikant, ge daglig handledning och sånt. Skulle en assistent vara ett bättre alternativ.

 4. Anna skriver:

  Anställ en assistent med avtalsenlig lön ! Det får ekonomin att snurra En med lön har pengar att konsumera för. En som jobbar gratis åt er har inget att konsumera.
  Kommer ihåg när jag jobbade åt två entreprenörer som inte visste så mkt. Praktikanten som kändes sig utnyttjad raderade alla dokument sista dagen. Samt att arbetsgivarna inte visste riktigt hur länge man skulle jobba helgdagsaftnar men gick efter ja idag stänger systemet tidigt då kan vi sluta vid tre, tycker nivån ligger på samma här.

 5. Ni söker väl egentligen inte en praktikant som behöver och skall ha handledning utan egentligen gratis arbetskraft från någon som tydligen behöver vara självgående, det där låter då inte som något jobb för en praktikant

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..