ANNONS

Sökes: Praktikant

/

Jag önskar att någon filmade Pingis och mig när vi jobbar ihop. Vi pratar i ett, det går så fort att ingen annan hör vad vi säger, vi har flera flikar upp på skärmen så att vi kan maila fler människor samtidigt som vi har dokument uppe och skriver, korrar vår bok och har telemöten samtidigt med andra. Vi är multitaskarnas drottningar. Jag är övertygad om att vi har hunnit med mer i vårt företag Ecnomista på 10 månader än vad många start ups gör på två år. I höst lanseras allt.

Men, nu när vi låser upp våra dagar med föreläsningar och en del resor så behöver vi ta in lite hjälp. Vi söker nu en praktikant under våren. Kriterier: Duktig på sociala medier, bra på att nätverka och organisera, gilla teknik och såklart tycka att ekonomi är kul. Maila till Pingis@me.com 

20130225-104707.jpg

 Blus Cubus, utsvängda jeans från Mayla. Älskar dom.

20130225-104712.jpg

50
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00