ANNONS

Rikare liv – i dubbel bemärkelse

/

Den 24 april och den 29e maj så har Pingis och jag föreläsningar om privatekonomi på Folkuniversitetet i Stockholm. Temat för kursen är ”Från shopaholic till saveaholic”. Vi kommer att föreläsa kring hur man smartast sparar sina pengar,  hur man får ner utgifterna varje månad och hur man kan spendera smart på det man tycker är kul och ändå ha en buffert kvar. Pingis och jag är både bra exempel på hur man kan hantera sina pengar på ett bra sätt. Allt ifrån att välja fonder till att öka sina intäkter snabbt, till att lära sig förhandla med sin bank och få ett rikare liv  i dubbel bemärkelse.

Ni som tycker att jag konsumerar alldeles för mycket och har åsikter kring min privatekonomi borde definitivt komma. Jag kommer att berätta kring hur jag får ihop min livsstandard med att samtidigt ha ett högt sparande. Allt handlar om långsiktiga beslut, vara en duktig förhandlare, ha ett bra mindsett till pengar, ha koll på varenda öre jag äger och våga riska lite.

Gå in och boka din plats här, 250 kronor kostar det för två timmar. 

20130225-101445.jpg

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00