När jag träffade mina idoler

Idag när jag satt på ett lunchmöte med Pingis och ett stort teknikföretag så känner jag att någon knackar på ryggen. Jag vänder mig om och så är det Sven Hagströmer, en av mina stora förebilder. Jag tror att ni minns honom bäst från Draknästet som gick hos SVT för något år sedan. Han tackade mig för att jag nämnde honom i ett tal jag framförde på Augustgalan. Jag har velat prata med honom så många gånger så jag hade önskat att jag sa någon klokt till honom men jag blev liksom starstrucked och klämde fram ”Hoppas att det var okej att jag gjorde det”. Hallå! Vakna Bella! Om han själv kommer fram till mig och är glad över det så är det väl såklart att det är okej. Om Sven nu skulle läsa detta blogginlägg så vill jag passa på att säga att jag tycker att ditt engagemang för unga med invandrarbakgrund, att hjälpa de komma i kontakt med näringslivet, är otroligt bra. Du är en stor inspirationskälla helt enkelt.

20130221-174700.jpg

 

Andra personer jag har blivit helt starstrucked av:

1. Fredrik Reinfeldt, och inte bara en gång utan tre gånger. Första gången var jag med MUF och så kom han på besök, minns bara hur min hand rann av handsvett. Hade en sådan ångest över det efteråt (jag var 16 år). Sedan träffades vid i Täby en gång och så i Almedalen där jag signerade en bok till hans dotter.

2. Agnetha Fältskog. När jag var ute med Christian i somras så sprang han fram till en söt liten tjej-mops och ville leka. När jag tittar upp på ägaren så är det inte mindre än min stora stora idol Agneta Fältskog (ni som har följt min blogg länge vet att jag avgudar henne och Abba). Vi stod och pratade om våra mopsar ett tag. Sedan övervann jag min starstruck och så pratade vi lite karriär, hon gav mig ett klokt råd jag aldrig kommer att glömma. ”Behåll fötterna på jorden, men glöm inte bort att njuta”.

 1. Cat skriver:

  Reinfeldt som idol??? *tvi tvi tvi*…..

 2. Linda skriver:

  Tänk då att de finns många som känner så när de träffar DIG, att DU är deras idol o förebild. Det är väl coolt 🙂

 3. Elin skriver:

  Vad häftigt och vilken härlig känsla det måste vara att träffa de personer som man verkligen ser upp till ! 🙂

 4. Mats skriver:

  Precis så ”starstrucked” skulle jag bli om jag träffade på dig, Isabella 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..