Djurgårdsbrunn

Idag har jag, Fanny och Angelica haft ev mysig brunch på Djurgårdsbrunn. Jag hade bokat sofforna vid den öppna spisen, bästa platsen. Vi har suttit här i tre timmar nu och bland annat pratat om min kommande smyckesplåtning som vi ska göra. Det är lyxigt att ha vänner som är stylister och make up artister. Nu ska vi strax ta en promenad in mot stan. Nu ser jag fram emot att jobba imorgon, fått så mycket energi efter en lugn helg.

20130217-161240.jpg

20130217-161246.jpg

 1. jlj skriver:

  Men va vacker tjejen på högra sidan av bilden är! 🙂 Speciellt utseende!

 2. anna skriver:

  Allt är lyxigt för dig tom och skita säkert =P

  1. Poopy skriver:

   En bloggprinsessa bajsar glitter, guld och chokladpraliner!

   1. Greta skriver:

    Och torkar sig med kvitton! 🙂

 3. julia skriver:

  KIKA IN MIN BLOPPIS

 4. Tess skriver:

  Jag tycker Angelica är otroligt vacker.

  1. TM skriver:

   +1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..