Söndagskvällen

Jag älskar stunderna på söndagskvällen när man har ätit middag, duschat och gått igenom kommande vecka och så har man flera timmar kvar av kvällen. Det känns alltid lite lyxigt. Odd och jag tittade på Kontoret nyss, det är helt okej tycker jag men jag gillar fortfarande den Amerikanska mer (ja jag tycker den är bättre nu än den brittiska). Jag hörde att det ska komma en ny serie som heter något med ”Schrute farm”, karaktären Dwights egna program. Gud vad jag tror att det skulle vara bra. Nu blir det kvällsrundan med Christian och sedan ska jag börja på en ny bok.

Fin bild på Odd från festen i lördags:

20130210-211652.jpg

 1. Du menar väl att du ska börja läsa på en ny bok och inte skriva en ny bok? 🙂

 2. Linn skriver:

  När ska du visa upp presenterna du fick från eleverna i Kalix. Väntar spänt på dem ju! 🙂

 3. Åke skriver:

  Hej Isabella! Läser din blogg regelbundet och måste inflika att Odd, åtminstone på denna bild, har samma uppsyn som Herr Dwight Schrute 🙂

 4. Du måste känna igen dig med Ove i dagens avsnitt, använda företagets pengar som sina egna menar jag.

  1. Elin skriver:

   Haha, spot on Revisorn!
   Korthuset faller nu med hög hastighet.

  1. Lisa skriver:

   Lägg upp bevis om du skall påstå något sådant, annars är det förtal.
   Då menar jag riktiga bevis och inget du bara tror

   1. Lissa skriver:

    Läs på om förtal lilla du. Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..