Nyhetsmorgon TV4

L%C3%B6wengrip:%20Mordhot%20har%20varit%20min%20vardag%20i%20sex%20%C3%A5r

 1. Jas skriver:

  Intressant att höra er tala om detta, även om det är SÅ HEMSKT att höra om dessa sjuka individer… och en sak till – du var jättesnygg Bella!!! You go girl :o)

 2. Kristin skriver:

  Jag är inget fan men jag vill ändå ge dig lite nätkärlek! Du får ju höras och synas så mycket du vill och jag är imponerad av att du inte låter hatet begränsa dig, jag tror själv inte jag hade pallat.

  Jag tror fö att det finns en salig blandning av människor bland näthatarna, alltifrån arbetslösa Sverigedemokrater i mjukisbyxor i Trollhättan som är avundsjuka till riktiga psykoptater. Skriver man att man vill steka ngns bröst i smör (det var väl någon annan som också fått just det hotet?) måste man ju ha någon allvarlig störning. Problemet är nog rätt komplext och jag hoppas att det kommer att hanteras med olika lösningar.

  Heja dig! Stor kram

 3. Linnea skriver:

  Du är fantastisk! Kämpa på! Som du säger finns det fler snälla/ vettiga människor än elaka/ sjuka! Fortsätt som du gör! Du är en sann förebild!

 4. Att leva i skräck kan inte vara lätt, dygnet runt hela tiden år efter år. Vi andra som inte har upplevt detta kan nog aldrig riktigt förstå skräcken förrän man upplevt den själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..