Nyhetsmorgon TV4

L%C3%B6wengrip:%20Mordhot%20har%20varit%20min%20vardag%20i%20sex%20%C3%A5r

 1. Ni är så otroligt starka båda två! Och givetvis alla andra som drabbats av näthat och vågar tala öppet om det. Ni gör både er själva och andra en stor tjänst. Vi behöver alla våga tala öppet om hur vi känner, både positivt och negativt. Vi vill inte samla negativa tankar och hemska händelser inom oss egentligen, ballongen spricker till slut.

  Kärlek och mod till er alla!

 2. TACK för att du länkade till ditt framträdande i morse på TV4, hade inte möjlighet att se det (ha ha dålig ursäkt men min hund blev nödig så det var dags med promenaden JUST då du skulle komma i bild…) Kan ju säga att min hund har förstört många filmer då han ofta vill gå ut precis när slutet på filmen inleds….. jag får nog bli en strängare matte. TACK också Isabella för att du visar din svaghet och styrka du ger sådan inspiration till att välja det goda istället för att fokusera på det onda. Kan inte ens föreställa mig hur det måste vara att leva med det näthatet som du gjort men att du stått ut, finns kvar i media, fortsätter med det du gör (och gör jättebra) tycker jag är SÅÅÅÅ underbart starkt och bra. TACK och nätkärlek till dej /Karin

  1. Du promotar hur dåligt näthat är. Men gud nåde den (din hund i detta fallet) stör dej i tv-tittandet. Kanske dags att se om din hund innan du bryr dej om något program på tv… Om man inte vill ha kiss inne så får man vara så pass djurvän att man går ut på morgonpromenaden när hunden verkligen vill….

 3. Hej! Jag är inte så bekant med vad du gör men vet att du är förebild för många unga tjejer.

  Jag blev både ledsen och glad när jag hörde din berättelse i morse. Ledsen över att du har blivit måltavla för sjuka och onda människor. Och glad över att du inte låtit det knäcka dig och för att du ställer dig på barrikaderna och berättar för alla. Starkt och modigt! En lysande förebild för unga kvinnor!
  Hälsningar Evakarin

 4. Hej!
  Jag såg ditt inlägg på FB och vill lämna en kommentar. Själv är jag inte intresserad av dig, men när du som en kvinna blir trakasserad, så reagerar jag. – Vilka är dessa förövares mammor?

 5. Du er sterk!!! Stå på. vi (kvinner og menn- som har respekt for hverandre) må holde sammen i denne syke verden!!

 6. Första gången som det inte är ”blame the victim” attityd. Tycker att det under Debatt på svt i förrgår och tidigare diskussioner har gått ut mycket på att lyfta fram att bloggarna provocerar fram det och där de hittar på ursäkter för näthataren.

  Verkligen fruktansvärt att ni ska behöva ta det här. Att till och med behöva försvara sig som det tidigare har varit.

  Skönt att det var bättre på nyhetsmorgon.

 7. Ååååh! du är så himla underbar som person, gillar verkligen hur du är som person. helt underbar! du ger mig så mycket inspiration till allting och man blir så glad när man läser din blogg. du sprider så mycket glädje! tacktacktack fina isabelle! kram josefine

 8. Intressant att det finns de som lägger sådan energi på ett hat istället för något positivt, trist att behöva råka ut för personer som har så starkt behov av psykologisk hjälp.

  Jag blir imponerad av att du fortfarande håller på och gör det du känner för trots allt.

 9. Jag blev så rörd av tv-klippet att jag fick tårar i ögonen. Starka tjejer! Keep it up! Ni är underbara förebilder..!

 10. Jag hoppas människor ser detta och inser att det är så fel. Tycker det är hemskt det du behöver utstå. Känns läskigt att leva i en värld där det faktiskt finns såpass sjuka människor som gör sånt här.
  Det är mycket jag inte håller med dig om, men trots det skulle jag aldrig någonsin kunna hota dig eller någon annan eller skriva sådär hemska saker. Det finns inte i min värld.
  Önskar bara att såna här människor slutar upp med sitt sjuka beteende och lämnar dig och andra ifred.

 11. Att leva i skräck kan inte vara lätt, dygnet runt hela tiden år efter år. Vi andra som inte har upplevt detta kan nog aldrig riktigt förstå skräcken förrän man upplevt den själv.

 12. Du är fantastisk! Kämpa på! Som du säger finns det fler snälla/ vettiga människor än elaka/ sjuka! Fortsätt som du gör! Du är en sann förebild!

 13. Jag är inget fan men jag vill ändå ge dig lite nätkärlek! Du får ju höras och synas så mycket du vill och jag är imponerad av att du inte låter hatet begränsa dig, jag tror själv inte jag hade pallat.

  Jag tror fö att det finns en salig blandning av människor bland näthatarna, alltifrån arbetslösa Sverigedemokrater i mjukisbyxor i Trollhättan som är avundsjuka till riktiga psykoptater. Skriver man att man vill steka ngns bröst i smör (det var väl någon annan som också fått just det hotet?) måste man ju ha någon allvarlig störning. Problemet är nog rätt komplext och jag hoppas att det kommer att hanteras med olika lösningar.

  Heja dig! Stor kram

 14. Intressant att höra er tala om detta, även om det är SÅ HEMSKT att höra om dessa sjuka individer… och en sak till – du var jättesnygg Bella!!! You go girl :o)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..