Sjuka jävlar

Det är så sjukt att kommentarsfältet till en film om näthat stängs av på grund av .. Näthat. Jag blir så jäkla arg när jag ser det här, varför i hela världen kan vi inte underlätta processen att spåra ip-nummerna så att vi kan sätta dit idioterna? Jag valde att inte vara med i den här filmen för att jag inte orkar läsa upp allt hat som jag fått om sex, mord, bli våldtagen och styckad för att jag inte vill att dessa sjuka jävlar ska kunna gotta sig i det, att höra deras sjuka fantasier läsas upp och spridas i hela Sverige.

20130206-160445.jpg

 1. Ester skriver:

  Kollar på dokumentäran på svtplay nu. Jag blir både arg och ledsen men framför allt rädd för hur folk resonerar! ”Det är ju bara facebook” eller ”jag menade ju inte det ordagrant” eller ”det var så många andra som skrev värre saker”. Vad är det för resonemang?! Hur kan man formulera såna meningar och hur kan man värdesätta sin ”rätt att uttrycka” sin ögonblickliga frustration/hat/ilska på bekostnad av att en annan människa ska känna sig rädd. Det är fruktansvärt att någon ska behöva känna sig otrygg pga sina åsikter. Det här behöver tas upp i klassrummen! Visa dokumentären och börja därifrån

 2. Jenny skriver:

  Vill bara skicka en stor kram till dig och säga att set finns många många fler som gillar dig och andra starka kvinnor, än de förhoppningsvis få idioter som näthatar. Jag bloggar inte men har under en kort period i livet hotats. Det ledde aldrig till några reella händelser men det knäckte mig rejält under en tid. Jag har fortfarande hemligt telefonnummer, har flyttat och bytt bil och mobil. Det är fruktansvärt att läsa sånadär ord. Ett enda brev kan förstöra en för många år framöver.

  Önskar att du och alla andra offentliga kvinnor orkar fortsätta och att det blir lättare att spåra näthatarna. Varje Kommentar feån näthatare borde namn- och adresspåras och däreftr modereras så att alla bloggläsare kan se vem som skrivit hoten.

 3. :/ skriver:

  Nånstans blir jag ändå mest äcklad av polisens ”bemötande”. Det kommer alltid finnas äckliga idioter, men de som ska se till att man kan vara trygg..bryr sig inte?

 4. Karin skriver:

  Ses på play senare!

 5. Sandra skriver:

  Såg precis uppdrag granskning.. så nu vill jag ge lite nätkärlek istället.
  Du är duktig och klok. En riktig förebild i allt du gör. Tack för att din blogg finns och att du delar med dig av dina erfarenheter och tankar. Du inspirerar 🙂
  Tack!
  //Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..