Älskade Feminint!

Igår besökte jag himmelriket för underkläder, nämligen Feminint på Sibyllegatan 14. När jag bodde där i närheten förut så gick jag ofta förbi men gick inte in, väldigt synd nu i efterhand när jag inser att jag har lagt så mycket pengar på underkläder som inte sitter bra. Här mättes jag och så fick jag ett litet underbart rum för sig själv och så hjälpte Ida som äger butiken tillsammans med hennes kollega och valde ut en massa fint. Jag bara stod där och provade och provade och ALLT satte perfekt.

Jag har ju skrivit förut hur bh-köp för mig är som jeans-köp för andra. Man står där i ett provrum med alldeles för starkt ljus och brösten väller ut ur BH:n och istället för att känna mig så snygg som jag ofta gör så känner jag mig istället som en mjölk-ko som när som helst så ska sprängas. Typ så. Igår däremot, hittade jag Bh:ar som satt perfekt. Ingenting ramlade ut och allt var sååå bekvämt utan att bli tråkigt. Snarare tvärtom, allt är såå fint! Det fick bli sex nya sett, här är några:

20130202-111808.jpg

20130202-111816.jpg

20130202-111921.jpg

20130202-111928.jpg

20130202-111932.jpg

20130202-111936.jpg

20130202-111942.jpg

Underkläderna är ifrån Aubade, Freya, Fauve och Simone Péréle. Allt finns på deras sida Feminint! 

 1. Towie skriver:

  Fina! (: Har nog aldrig sett ett inlägg av dig om just underkläder innan, men det var kul du visade! *inspiration* TYcker åxå bäst om butiker som har bättre kvalité, dvs inte Lindex/hm

 2. Feminint fram tjejigt, alla gånger.

 3. Thea skriver:

  Nu följer jag inte din blogg så regelbundet men har för mig att du skrev ett liknande inlägg om Twilfit för ett tag sedan… Just att de var så kunniga och allt satt perfekt och så vidare. Så det här inlägget känns inte så trovärdigt tyvärr, när det nästan är samma ord som används fast för en annan affär…..

 4. natalie skriver:

  vad synd att det har tagit san lang tid för dig att hitta rätt affär. jag vet hur det känns att sta i provrummet och känna att man har monstertuttar, det enda man vill är en bröstförminskning tills man hittar rätt storlek.
  mina favoriter; freya, wonder bra, cantell

 5. Per skriver:

  Hej alla som nu läser detta!

  -Det borde väl vara uppenbart sedan länge varför denna person GÖR DET HON GÖR!!?

  Men tyvärr är hon ju inte ensam i att välja PENGAR FÖRE HEDER…

  Och det lönar sig ju om vi räknar i det system vi har, alltså i ekonomisk framgång.

  Men, skulle du som läser detta byta säg 400.000kr mot oavbruten ångest, stress och vetskap om att när som helst så kan din tillvaro som du har förändras till det som den egentligen är…
  —alltså en värld byggd på lögn, lögn, sponsrad verksamhet och ett inte så äkta leende.

  Mitt tips av egen erfarenhet är:

  Hellre en enkel tillvaro i frid än ett liv av lyx och flärd med ångest!

  /Per

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..