Torsdagskvällen

Alltså herregud vad mina nya skor är bekväma! Dom sitter väldigt tajt runt min ankel vilket gör dom ännu stadiga. Hela hemligheten med att skorna är bekväma har med lästen att göra, för min del handlar det om att klacken måste vara ganska långt bak. Vill ha på mig dom ikväll men jag måste impregnera dom först. Dumt att köpa dyra skor om man ändå inte tar hand om dom. Nåja, får hoppa in i mina Acne-boots så länge. Nu ska jag strax möta upp Linus för ett glas i närheten.

Alla mina vänner är verkligen hemma i helgen, gud så kul!

20130131-185425.jpg

Topp Cubus, jeans från Esprit, skor Luciano Padovan, armband mina egna här 

 1. emelie skriver:

  Hej! Gillar att du har börjat med att visa din mer avslappnade sida också, inte bara allt gramlour, utan att du också visar dina myskvällar, bilder på dig & din Odd när ni är ute och går, bilder när du är mindre fixad. Skulle gärna vilja läsa mer om dig när du är avslappnad och i hemma miljöer och när du är mer avslappnad 🙂

 2. Älskar lilla Christian i bakgrunden som ser ut som en trött kille i väntan på att man ska bli klar i provrummet haha (:

 3. Sussi skriver:

  Jag tycker du är så jävla fin Bella! Verkligen! Och du har verkligen super kroppen nu! Läser din självbiografi, den är sjukt bra! Plus att du skrivit i den 🙂
  Minns inte om du kommer ihåg att du signera en en av dina egna böcker och skrev ”stå på dig Sussi!”
  Jag är den Sussi och jag är fruktansvärt glad över den meningen! Den peppar mig! Tack! KRAAM!

 4. Emma skriver:

  Jag älskar verkligen dina tapeter. Funderar på något liknande i mitt sovrum men vet inte riktigt vart jag ska leta. Har du något tips ställen som har liknande tapeter? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..