Luciano Padovan

Idag efter förmiddagsjobb med nya smyckekollektionen, gick jag förbi en rätt nyöppnad butik på Humlegårdsgatan. Luciano Padovan heter skomärket, det är den första butiken i Scandinavien annars finns märkt i Milano, Rom, Moskva och Dubai tror jag. Lena som äger butiken var otroligt gullig och jag fick en superservice under min shoppingvistelse. Halva tiden spenderades i en fåtölj med flera koppar espresso och choklad. Jag gillar när butiker bli lite mer hemma-aktiga!

Två par skor fick följa med mig hem, ett par ponnyklädda klackar samt ett par stövletter. Jämfört med andra lyxskomärken så tycker jag att deras priser är lite mer humana. Skorna här ligger på runt 2000-3000 kr och sedan finns det stövlar etc med päls som går upp mot 9000 kr vilket är lite saftigt såklart.

20130131-125626.jpg

Lena och jag!

20130131-125631.jpg

20130131-125635.jpg

Den rosa sulan är ett kännetecken för Padovan. Riktigt bekväma dessutom. När jag köper skor så utgår jag alltid från att jag ska kunna föreläsa i dom, alltså stå på en scen under en längre tid.

 

 1. Johan skriver:

  Hej Blondinbella!

  Jag gilalr verkligen ig och ditt sätt att vara och din blogg är underbara.
  Jag är en kille som älskar klä mig i riktigt snygga och ofta sexiga tjejkläder, gärna i höga klackar.
  Blir ofta inspirerad av dig och dina råd.
  Tack och puss 😉

 2. Varför tror fjortisarna att Bella har mycket pengar?!
  Hon tjänar inte mer än vad en normalinkomsttagare gör, det går att kolla på nätet.
  Hon tjatar till sig mycket gratisprylar dock, för att framstå som rik.
  Så nej, Bella har inte mer råd att köpa lyxprylar än vad normala människor har, därför blir ”hennes” ( eller snarare Pingis) bok inte alls trovärdig.
  Dubbelmoral kallas det.

 3. Anna skriver:

  Oj! Vilka elaka människor det finns! Jag blir mörkrädd! Tänk att nu finns där ute bland mina barn 🙁 hur mår ni? Gå och prata med någon!

 4. linnea skriver:

  Ni personer som pockar på att det är så otroligt farligt med päls, jag har bara en sak att inflika. Är det då bättre att köpa produkter gjorda av syntetmaterial, som dels tillverkas på ett miljöfarligt sätt (plast etc) och sedan inte är hållbara utan går sönder efter nåt år. Det är ju bra mycket hemskare och bidrar till en enorm miljöförstörelse. Naturmaterial såsom päls är hållbart i längden – om det går rätt till från början.

  Det är en sak att slakta djur i onödan bara för att få tillgång till päls, men det känns som att många människor enbart tänker på att det är det enda sättet man kan få päls på vilket absolut inte stämmer utan något inskränkta människor fått för sig. Visst händer det – men absolut inte jämt. Slaktar man ett djur är det väl bättre att använda alla delar av djuret så gott det går, dels köttet (hästkött är gott, att äta svenskt hästkött är ett bra sätt för hästar att slippa dyra, långa och plågsamma transporter till andra länder för att slaktas!) och även päls. Gäller alla djur. Nu vet jag inte hur det står till med produktionen just kring detta märkes skor, men bara ett inflikande i debatten.

  Det är också märkligt att päls kan väcka en så stor debatt, men lägger Isabella upp en bild på en tallrik med köttbullar eller liknande så är det tyst.

  mvh
  ägt många hästar, hundar, katter, marsvin, fåglar, får och diverse djur men äter en jävla massa (svenskt) kött ändå 🙂

 5. NA skriver:

  Bellas nya skor är INTE gjorda av ponny ska det stå i mitt förra inlägg!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..