Hotell Rival

Dagen började med ett frukost-möte med Pingis och Lena Apler, VD och grundare för Collector. Fantastiskt cool kvinna! Vi pratade kring ett samarbete och en kul grej i sommar, tyvärr kan jag som vanligt inte berätta allt som sker i vårt bolag Economista men snart så. Nu ska vi till Bonnier/Forum och träffa vår förläggare Adam och prata korr-läsning av vår bok!

20130130-102945.jpg

Idag är jag klädd från topp till tå i Esprit, armband från Lara Bohinc.

 1. elin skriver:

  Eftersom du är så mån om oss tjejer och du är sån förebild så kan väl du tala om hur du går till väga nu när du gått/går ner så mycket i vikt? vad äter du?

  Mår dåligt över min vikt och vet många med mig som gör det…

 2. Alicia skriver:

  lika snygg som vanligt!

 3. Betoria skriver:

  Vad fin du är på bilden!

 4. Alltså ditt kommentarsfält är alltid lika hysteriskt roligt att läsa. Hur orkar folk bara hålla på. I vilket fall som helst. Jag tycker du är skitfin idag. Gillar de där brallorna och blusen supermycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..