Äntligen!!

Igår kom en fantastisk överraskning hem till mig med bud .. Nämligen en nyhet från Ballerina (det var faktiskt länge sedan jag skrek yes när jag öppnade ett paket). I låg en uppdatering av vårt älskade kex, nämligen utan (!) det där onödiga ljusa locket som man bara äter snabbt först för att sedan komma till nougat-klicken och den goda chokladbotten. Nu är allt bara choklad och ännu mer nougat .. Herregud så gott!

Nu ska jag sluta pladdra på om kakor och åka iväg till ett frukostmöte på Söder.

20130129-211610.jpg

 1. Anna skriver:

  Men herregud! Hur har ni mage att sitta och säga vem som är tjock och inte? Bara för att man har lite fett på kroppen är man inte automatiskt fet eller osund. Tvärt om! Är man bara mager (som de flesta ”smala” är) så kan det bli riktigt ohälsosamt!

  Någon skrev till och med att man inte får äta godsaker på vardagar? Hon är väl över 18 år gammal och bor inte längre hemma, då får man äta vad man vill när man vill.

 2. Bea skriver:

  Fast jag förstår inte, i ett senare inlägg skriver du att du inte kan dricka varm choklad för att de inte har laktosfri mjölk i backen. Men vanlig choklad går bra? VAD TROR DU DEN ÄR GJORD AV?!

 3. M skriver:

  Man får inte äta godis,glass och kakor på vardagar!!!!

 4. sara skriver:

  Woooow.. ser ut som den perfekta kakan.

  Bara det inte är en besvikelse som marabous kakor..
  eller dom där vanliga cookies som ska va chokladfyllning i som knappt har nån fyllning.

  /kakmonster

 5. Wow, nästan komiskt att varenda gång det är något gott som bella skriver om, så ska det sluta med en hätsk debatt om hon är tjock eller kurvig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..