Hudvård/Babor

Idag var jag hos Therese och gjorde en aha syrebehandling hos Spa By Us. Jag var ju där första gången för 1,5 vecka sedan och gjorde oxygenbehandlingen inför Guldbaggen och nu ska jag göra en aha-behandling sex gånger regelbundet för att förbättra hyn samt minska torrheten. Therese förklarade för mig att när man är torr i hyn så kommer inte fukten ut ordentligt (eller in heller för den delen när man smörjer ansiktet) så därför blir det som en liten ”bula” under huden som dessutom gör lite ont. Därför är just aha-behandlingar så himla bra. Från mitt första besök tills idag så har jag använt en hudserie från Babor. Den är just bra för hy som går under behandling. Jag frågade Therese vilka produkter hon rekommenderar i allmänhet och då sa hon en viktig sak, det finns ingen produkt eller kräm som passar alla, året runt. Att det är slöseri med pengar att köpa produkter över disk som förutom att dom är dyra, inte heller passar din hy just nu. Hon sa att det smartaste sättet är alltid att gå på en hudkonsultation och därefter köpa produkter som passar din hy då. Det blir oftast billigare i längden också.

20130130-153258.jpg

Hur som helst så har jag testat dessa i 10 dagar nu. Jag älskar förpackningen men det spelar ju egentligen ingen roll, men jag gillar verkligen allt. Det är två rengöringsoljor som man tar på efter varandra utan vatten, ett ansiktsvatten, ett serum, en kräm och en ögonkräm. På morgonen tar jag bara ansiktsvatten, serum och kräm. Skönt! 

Förresten så gäller 20% på första behandlingen hos henne fortfarande, uppge mitt namn :- )

 1. Blir imponerad av alla som tycks veta allt om allt! Grattis!
  Ni som blir provocerade av inlägget kan ju faktist välja att inte läsa.. Ja det är sant! Och jag kommer med detta tipset utan att vara kärnfysiker!!

  Jag har många åsikter om mänga inlägg, men jag tänker väl att vuxna människor kan skaffa sig den informationen man vill av pålitliga källor och sedan ta ställning till vad man tror och inte tror.

  Ett annat tips är att vända sig till en hudklinik som både har hudläkare, sköterska och hudterapeut! Då får ni täckt upp kunskapen från alla delar.
  Ett annat tips är att använda och göra precis vad du vill och låta andra göra lika dant utan att spy galla över de som andra åsikter än dig själv! En uppenbarligen svår uppgift för många.
  Men vi får oss iallafall många goa skratt och som Isabella skriver….vi blir då långlivade!

 2. Anna skriver:

  Superhärlig inlägg. Älskar också Babor!

 3. Jimmy Choo heels outlet uk with free shipping. And people are fond of possessing substantial Jimmy Choo high heel mainly because it assists you to retain the mindset within the good-looking and attractive, so if you want to keep yourself under the beautiful performance, you can choose our Jimmy Choo heels outlet uk, it saves you a lot.
  Jimmy Choo women’s shoes http://stritasupremechocolat.com/wp-pass2.php

 4. Erika skriver:

  Hej Bella! Jag undrar vart era klädda kökstolar är inköpta?

 5. ÅH! Har dom Babors foundation också?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..