Märkliga människa

Jag höll på att sätta i halsen när jag såg denna kommentar. Jag får mycket fint och .. Inte lika fina ord men den här tog priset tror jag. Jag skulle aldrig någonsin utsätta mig för en diet bara för att jag ska gifta mig! Det är ju galet. Vårt bröllop är ju bara en fantastisk dag i vårt liv, inte ett firande över kilon man har gått ner. Men sedan älskar jag ju min kropp. Och sen det där med gravidkilon, det är ju lång tid kvar och när jag väl är där så är väl glädjen över en liten bebis betydligt viktigare än några kilo för mycket.

20130128-212159.jpg

 1. M skriver:

  Herregud vad jag önskar att folk kunde skita i andras kroppar och livsstil. Det är ord som sådana där som präntats in i min hjärna och gör att jag varje måndag bestämmer mig för att ett kaloriintag över 700kcal/ dag inte är okej vilket fallerar ungefär lagom till helgen där jag börjar hetsäta, sedan snurrar det igång igen på måndagen. Nej just det, jag är ingen vilsen 13-årig tjej, jag är snart fyllda 23 och stördheten till mat kommer alltid finnas hos mig och så otroligt många andra p.g.a. att man hör och läser sådana där saker varenda jävla dag.

 2. Bella, du har en perfekt kropp. Det är du som bor i den och ingen annan. Otroligt att någon kan ha några synpukter på hur du ser ut. Svenska avundsjukan!!

 3. Rebecka skriver:

  Dummaste jag har hört! Du är ju skitsnygg!
  Skulle vara överlycklig om jag såg ut som dig!

 4. anna skriver:

  sanslöst

 5. Ida skriver:

  Fin fina Bella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..