Café Mellqvist

Imorse kom Christians dagmatte till oss vid åtta och jag kilade iväg till Mellqvist för att äta frukos och sätta mig och jobba. Det var ett samarbetsförslag till Economista som skulle bli klart. Att ha sällskap av en god cappuccino och smörgås med philadelphia, skinka och dijonspenap gjorde inte direkt morgonen sämre. När jag sitter såhär så saknar jag alltid skriva-på-bok tiden. Men nu ska Isabellas Hemligheter ut i pocket om en vecka och Economista – Från shopaholic till saveaholic ska komma ut efter sommaren. Sedan får jag lov att fundera på bok nummer fyra …

På dagens schema står möte med revisor, äta lunch med en bank, träffa ett företag som hjälper företagare och sedan har Pingis och jag ett möte med ett it-bolag om en kul sak. Det var det som jag nyss satt och skrev på. Ett rätt hektisk tisdag med andra ord.

20130129-092340.jpg

 1. madde skriver:

  skriver en bok om att spara pengar, går ut och köper macka och kaffe som mest troligt är minst 1000% dyrare än det man kan göra hemma..

 2. Rebecca skriver:

  Den mackan ser sååå god ut!

 3. Lina skriver:

  Kul med din krönika i Härliga Hund senaste nummer! Hur funkar det med din dagmatte? Har ni bestämda dagar eller kan du få hjälp även med kort varsel och lite när som helst? Är det genom ett företag eller en privatperson? 🙂 Ha de gott!

 4. L skriver:

  Jag kom på en grej idag! När du skrev om körkortet tidigare så gav jag en del råd om hur man kan plugga till det. Men kom på att det bäst rådet nog är: vänta lite med körkortet! Själv tog jag det när jag var 24 och det är först nu jag känner att jag behöver körkortet. Det är nog bra om livet är lite lugnare så att man kan fokusera helt och hållet på att ta det. Det kräver ändå en hel del tid och engagemang!

  1. Pelle skriver:

   Möjligen gäller detta i Arvidsjaur, Heby och Älmhult. Definitivt inte i Stockholmsområdet.
   Faktum är att sextio procent av befolkningen i åldern 18-24 i Stockholms län saknar körkort. Om det är ett misslyckande kan man diskutera – de flesta av dessa ungdomar har inte ens försökt ta körkort.

  1. Anna skriver:

   snacka om svennson tänk. Jag är 28 år och har inge körkort varför skulle jag? tar mig vart jag vill med bussar som gå var 10.e minut. Har 300kr i resekostnad varje månad till jobb o nöjen så nej blir inge körkort fören barn är på g fpöör då måste man, före det är bara lathet!

   1. Elina skriver:

    Gud vad irriterad jag blir, ”inte körkort vid nitton, ett misslyckande”. Men om man därtill har arbetat, pluggat på universitetet och flyttat 450 km samtidigt som ens pågående körkortsutbildning höll på är det ett misslyckande då? Jag fyller 21 i år och har uppkörning bokat. Faaan vad dålig och värdelös jag är?!? Eller. Och förresten finns det en generell tanke om vad misslyckande är eller har du helt enkelt bara skapat en åsikt om det i tanken!

   1. Anna skriver:

    Du vet att om du utsätter dig för bakterier sånt stärks ditt immunförsvar dessutom betydligt mer miljövänligare med buss än bil. Jag åker jag hellre 4ggr till utlandet om året än att slänga pengar på bensin och reparationer…undra vem som har roligast =P

   1. Snoop skriver:

    Om du bara har råd att åka utomlands om du åker kommunalt istället för bil då är det nog dags att titta efter nytt jobb med lite bättre betalt.
    Stackare, kan inte vara lätt för dig.

   1. Maria skriver:

    Tycker mer synd om dig Snoop som måste leva med dig själv och den taskiga attityden mot andra…
    Det är lätt att byta jobb men betydligt svårare att byta personlighet.

 5. Vad duktig du är! Själv blir det en lugn dag på morgonen med hemstudier på förmiddagen, skola på eftermiddagen och mys med pojkvännen på kvällen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..