Leva ut allt man vill

Jag minns en gång att jag fick förfrågan att söka ett stipendium som Kungen delar ut varje år till entreprenörer. Allt kändes superspännande tills jag kom till punkten ”bifoga ditt CV”. Ehm.. CV? Jag har nog aldrig sammanställt allt jag har gjort någon gång, å andra sidan så har jag inte heller sökt ett jobb. Helt plötsligt så kände jag mig så himla lat och struntade i ansökningen, på grund av att jag orkade lista upp allt jag har gjort. Kanske var det dumt. Jag vet inte. Men å andra sidan vet jag inte vad jag skulle gjort med ett stipendium heller.

För mig känns det så himla märkligt att någon annan ska bedöma och tycka till om min historik. Jag har ju inte startat och skapat för att någon annan ska säga ”Vad duktig du är, nu duger du här”, allt jag gör kommer ju från passion, från mina intressen. Därav så slår det heller inte så hårt när saker och ting inte går som jag har tänkt mig. Jag har ju ingen annan att bevisa mig för, därför blir pressen på att resa sig upp och försöka igen, inte speciellt stor. Då gör jag det för att jag vill och inte för att jag måste.

Jag hoppas att jag kommer hinna testa på de flesta branscher innan jag dör (eller nu kom jag på en del barnförbjudna som jag inte vill blanda mig in i, ja ja ni förstår). Men tänk vad häftigt att när man väl ligger på sin dödsbädd så kan jag säga till mig själv ”Jag gjorde allt jag drömde om, jag missade inget”.

Så ska jag ha det!

.. Jag i kläder från mitt egna klädmärke Classified, det var en rolig period i mitt liv!