Bra balans i livet

08.20 imorse åkte jag hemifrån och jag 18.30 klev jag innanför dörren. Det är väldigt sällan som jag är iväg så många timmar nu för tiden. Ofta har jag lyxen att kunna jobba hemifrån på förmiddagen alternativt eftermiddagen och sedan boka in dagens möten i ett block. På så sätt så har jag mer tid med vår vovve och de dagar som jag är borta hela dagen så har han en hundmatte.

Det är faktiskt otroligt lyxigt att kunna ha det så.

Att bara sitta på ett kontor 08-17 bara för att man ska det känns så onödigt. Då är det bättre att jag kan jobba dom timmar som verkligen krävs och sedan var ledig resten. Dock blir det väldigt få timmar som man ”är ledig på” jag har en tendens att klämma in saker varenda lediga lucka. Men då bara riktigt roliga saker! Just nu så har jag en bra balans i mitt liv. Nu är utmaningen bara att behålla det så under året.

20130128-183457.jpg

En balanserad och harmonisk Bella! 

 1. Julie skriver:

  Smukt billed!

 2. S skriver:

  Fin kofta, vart har du köpt den?

 3. Hanna skriver:

  Hej Bella! Jag tycker att du har väldigt fint hår, speciellt på den här bilden! Har du tjockt eller tunt hår? Skulle gärna vilja klippa mig i den frisyren men vet inte om det funkar då jag har tunt hår. Kram

 4. shirin skriver:

  Måste säga att du har nog den bästa bloggen. Du är så underbar och så inspirerande!

 5. Det går jag också efter, att jobba några effektiva timmar istället för att bara sitta av tiden. Jag tror det är fyra timmar per dag som man arbetar effektivt på ett kontor, resten surfar man bort eller liknande, helt sjukt. Man är lyckligt lottad som är egen företagare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..