Redo för veckan

Åh jag har så mycket härlig energi inombords som bara vill ut. Nu gäller det att försöka styra den rätt, att organisera hela vårt hem i helgen var ett sätt att göra av den. Nu blir det jobb istället. Idag har jag haft ett bra lunchmöte med min kollega i Spotlife, äntligen har vi fått till ett större kontor. Nästa vecka flyttar vi in. Det är på samma adress men lite större. Skönt! Sedan har jag gjort en telefonintervju för en norsk tidning och sedan suttit med en del samarbetsförslag och läst och skrivit. Strax ska jag träffa en tjej för lite bloggcoaching och sedan har jag möte med ett fondbolag.

Jag satt igår och förberedde mig för alla veckans möten. Så skönt att komma påläst. 

På torsdag så träffar jag VJ1890 för att kika på kollektionen som snart kommer. Jag valde ju att producera lite mer av första kollektionen när allt tog slut så fort. Nu finns det alltså lite mer i lager här!

20130128-144552.jpg

20130128-144608.jpg

20130128-144615.jpg

Nu finns alla mina armband i lager :- )

 1. Va kul det var att titta på dig i ”efter 10”. Fick en helt annan bild av dig. Supermysig!
  Kram

  1. Suck skriver:

   Allt är inte guld som glimmar.

 2. Härligt med energi:-) Inte ofta jag kommenterar, men läser din blogg och har den som inspirationskälla. Ha det gott.
  //Mia

 3. Evelina skriver:

  Hej! Vart färgar du håret/tonar du håret? Supersnyggt! Kram 🙂

 4. P skriver:

  Mer i silver!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..