Säljer våra soffor

Igår så bytte vi möblerna i sovrummet och vardagsrummet. Vårt vardagsrum är större än sovrummet och vi kände att vi ha ett väldigt stort och luftig sovrum (kan visa bilder hur det blev senare). Det vi kom fram till är att vi sa byta ut våra soffor. Jag har haft dom sedan 2011. Det är två vita Howard-soffor i väldigt bra skick. Vill du köpa dom (helst i helgen) så maila till info@blondinbella.se.

Pris 19 500 kr för båda sofforna.

20130124-112230.jpg

 1. Men hörrni, om exempelvis Angelina Jolie skulle sälja en soffa – skulle det vara okej av henne att sälja den till ett högre värde än vad hon köpte den för. Svar ja, för det finns många som skulle köpa den just för att den har tillhört henne. På samma sätt finns det säkert personer som vill köpa Isabellas soffor just för att de har tillhört henne. Låt henne ta ut det pris hon vill, som sagt – hon tvingar inte någon att köpa!

 2. eli skriver:

  skulle vara bra om du kunde skriva vad det är för stoppning, vad för slags tyg överdraget är och själva tillverkaren

  tack på förhand

 3. aa skriver:

  Hej Bella! Du nämnde att du har bytt ut möblerna i sovrummet också. Säljer du sänggaveln och för hur mycket i så fall? Säljer du även kartell lamporna (pris)?

 4. Hanna skriver:

  Att sälja två soffor för nästan 20 tusen, nja lite mycket va? När dem nu är begagnade också.. Speciellt om du har haft dem sedan 2011(?)
  Så rasar faktiskt begagnade grejer ordentligt i värde.

 5. k skriver:

  Du tar ju överpris på dom sofforna. Du är inte så omtyckt ihäller längre. Har ju läst på AF att där inte kom någon på din föreläsning. men så går det när man lurar sina bloggläsare. Första gången jag är här inne och sista är det också. Tycker verkligen mycket illa om dig nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..