ANNONS
/

Nu har jag jobbat på hemma ett tag, dags att ge sig i väg. I vanliga fall brukar Christian hänga på mig men vissa dagar är det ställen där man inte får ha hundar så därför har Christian en dagmatte några timmar varje vecka. Hon heter Mathilda och bor nästan granne med oss. Christian är väldigt förtjust i henne och jag är glad att det fungerar så bra. När hon hämtar honom är dom ute i flera timmar och leker, promenerar och träffar andra hundar. Man märker att det är en glad hund som kommer hem. Vi vill snart kastrera honom, känns på något sätt lite elakt men jag tror att det blir bäst.

20130122-100954.jpg

.. Håret ligger perfekt från igår, ska köpa hem spolar så att jag kan rulla upp det själv!

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00