Packning för Martinique

Och så var vi där igen. Lägenheten är fylld av kläder, jag springer runt och letar efter rätt skor och Odd ligger på sängen och spelar tv-spel, han är såklart klar. Jag är ändå nöjd med min packning, dock inser jag nu i skrivande stund att jag inte har en varm tröja med mig. Den ska i och så letar jag efter mina dagskrämer med spf 50 i. Jag gillar solen och strand men jag lägger mig inte och ”steker” i flera timmar. Helst ligger jag en stund med spf 30 på kroppen och 50 i ansiktet och sedan badar jag eller läser i skuggan. Jag tar inga risker .. Eller får onödiga rynkor i framtiden ..

Nog med sol-predikandet. Känns lite trist att prata om solskydd när jag inte ens är framme vid solen än! Nu ska jag ta en dusch och ta fram kläder inför resan. Taxin kommer imorgonbitti halv fem. Trots att jag reser ofta pirrar det alltid lika mycket i magen i alla fall. Mest för att jag alltid oroar mig för att jag inte vaknar av väckarklockan.. Hörs imorgon på Arlanda!

20121230-191505.jpg

20121230-192406.jpg

Odd spelar tv-spel medan jag fortfarande är kvar i packningsdjungeln

  1. Lina skriver:

    Vem tar hand om Christian? 🙂

  2. Tråkigt att det regnar och åskar på Martinique just nu och tydligen ska göra det i 2 veckor framöver…kom hem igår och vi hade REGN

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..