Sista delen

Då är vi framme vid sista delen av årsresumén. Det känns ganska passande med tanke på att det är sista dagen på 2012 imorgon. Och när klockan slår tolv i Sverige börjar jag ett nytt kapitel med min käraste på ett plan till Martinique (vi hinner fira tolvslaget därborta som tur vi landar 20.30 deras tid).

20121230-115110.jpg

I mitten av oktober börjar flyttkaoset. Två lägenheter ska få plats i en. Vi hade föreställt oss hur mysigt det skulle bli. Att sitta på golvet och äta och dricka vin och pussas. Men istället väntar två veckors stress med att få ordning på allt ..

20121230-123722.jpg

.. För jag skulle ha min födelsedagsmiddag hos oss två veckor senare. Vi hann!

20121230-123903.jpg

När min vardag är som tyngst på grund av familjebråk så flyr jag Stockholm till ett varmare Palma, tillsammans med Pingis. Jag behövde verkligen komma bort. Vi passade på att jobba med boken också som blev klar där.

20121230-123947.jpg

Då firade vi med drinkar på restaurang Forn i Palma, mums!

20121230-124126.jpg

Väl hemma så har mina smycken kommit men sålt slut lika snabbt. Jag får välja mellan att producera fler eller låta det vara i en liten upplaga. Jag väljer det sista. I vår kommer en till kollektion.

20121230-124225.jpg

Mitt liv är fortfarande kaotiskt. Odds och mina dagar blir mest att bara ta sig igenom vardagen. Mina vänner och Odd är ett otroligt stöd. Vi åkte bort till Skepparholmens spa.

20121230-124314.jpg

Pingis och jag jobbar på hårt med vårt företag, vi lyckas registrera namnet Economista AB..

20121230-124358.jpg

.. Och träffar alla Sveriges banker, bilmärken och teknikföretag för att berätta om vår idé.

20121230-124436.jpg

Det händer grejer i media. Aftonbladet, DN, en tidning i New York och Fransk tv uppmärksammar det vi håller på med. Dock lanserar vi företaget nästa år så vi får hålla på det mesta.

20121230-124518.jpg

Efter en jobbig sjukhusvistelse så åker vi till Bjertorps Slott över en helg där vi av en slump hittar vår drömkyrka! Vi bestämmer oss också för att gifta oss där och fira på slottet! Lycka!

20121230-124607.jpg

September – December är en mörk period för min del. Jag kommer se tillbaka på dom dagarna som en parantes i mitt liv. Jag hamnade i ett stort svart hål. Men beslutet jag tog behövde göras men det känns som att hugga av en arm. Jag beskrev den sista månaden som att jag hade psykisk mjölksyra. Jag orkade inte mer. Det är inte ljust än men det känns i alla fall mer stabilt och jag ser att jag kommer ta mig ur det. För mig blir den här resan och årsskiftet ett sätt för mig att gå vidare.

Så, hejdå 2012. Du var ett år med mycket smärta men också fina upplevelser såsom att Odd och Christian kom in i mitt liv. Nästa år blir ett bättre år .. Och vad mina mål är får ni veta senare!

 1. az skriver:

  Du vet väl att om man parkerar bilen i motsatta(vänstra) sidan fast med samma riktning som bilens färdriktning ( höger sida ), (bilens nos ska peka mot bilden för att det ska vara rätt om du itne förstod det.) så får man böter. Men det har väl du råd med?

 2. Bella du är BÄST !!!!!! 🙂 du kommer klara dig igenom detta . vi älskar din blogg . ha en bra semester 😀

 3. Sandra skriver:

  Du formulerar dig så bra, älskar din blogg och ditt jobb. Du inspirar och ger motivation. Även när du går igenom tuffa perioder så uppdateras bloggen med kloka ord. Flertalet gånger när jag haft dagar då jag bara varit allmänt trött på livet och klickat mig in här har det funnits något som gett inspiration. Jag är 16 år fyllda och jobbar på att nästa år registrera mitt egna företag.

  Varje år har jag satt upp mål, men egentligen inte alls brytt mig om dem. I år är det annorlunda. Jag tänker sätta bra mål, som jag sätter för att jag vill och tänker sträva efter att uppfylla dem. Något som kommer stå högst upp på min lista är att jag ska visa uppskattning för vad jag har och ha en bra kontakt med nära och kära, prata och träffas. Säga att jag älskar dem, finnas för dem i svåra stunder. För i slutändan är det det som räknas. Den 23 november, vändes mitt liv upp och ner och vi fick ett besked som har och kommer påverka mig och min familj framöver. Vi fick reda på att en i familjen har en tumör. Det får en att tänka om ordentligt. Innan hade jag kunnat göra en lång lista av allt jag velat ha: Stor fin lägenhet, vit sportcab, en resa till alanya osv. Egentligen totalt meningslösa saker som i slutändan inte är värd någonting alls. Allt jag önskar nu, är att ha min familj nära. Att nära och kära ska vara friska och leva ett gott liv. Det är vad som betyder något! Man kan inte köpa lycka, inte heller kärlek. Vi ska ta hand om varandra, uppskatta vad vi har nu och leva för framtiden.

  Så till alla där ute, ta vara på nära och kära – och framförallt, uppskatta vad ni har och eran familj, en dag kanske det inte längre finns där.

 4. Jessica skriver:

  Ja de är hemskt med kriser depressioner etc men vi har dem alla rik som fattig. Men du lever verkligen ett liv i lyx och de är fantastiskt. Men ja jag anser heller att man är stark efter 90 dagars kris. De är mycket man ska gå igenom i detta liv för att bli stark. Ditt liv har bra flyt du har en man ett jobb du gillar du reser och shoppar och äter vad du vill . Men som sagt de spelat inte så stor roll va vi gör alla gånger de är hur vi är hanterar livet och hur vi tänker. Lycka till i livet men som sagt allt är aldrig en dans på rosor .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..