Odd och jag har en på-stan-dag idag, vår städhjälp är hemma så vi vill inte vara i vägen. Dock var det så mycket folk i butikerna att vi gav upp och tog en fika istället. Odd behöver ett par badbyxor, jag behöver mer linser, inte så roliga köp direkt .. Vill verkligen lämna rusket och åka iväg nu, kan inte dagarna gå fortare!

20121227-133024.jpg

20121227-133029.jpg

 1. Lenha skriver:

  Jag önskar att jag hade råd med städhjälp någon gång .
  Jag tycker att alla gör som dom vill med städhjälp och annan hjälp .(Svenska avundsjukan syns ju i många inlägg )
  Var snäll och ta upp om alla smällare och fyrverkerier nu till
  nyåret .

 2. josefin skriver:

  så söööt christian!

 3. Hej skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja be dig som stor bloggare och som därmed har lätt att nå ut till allmänheten samt hundägare att göra ett inlägg där du uppmärksammar d den stora skadan som smällare och fyrverkerier innan och efter nyår gör. Skulle vara jätte snällt. Tror inte att allmänheten förstår hur stor skada det gör för våra djur som är skotträdda. Om man kan begränsa smällandet till på nyår vore det hur bra som helst.
  Din blogg är förövrigt jätte bra !!
  Kram

 4. Ah, har Joe and The Juice öppnat därhemma nu? Jag var ett jättefan när jag besökte stället i Köpenhamn nyligen. Hur mysigt som helst! Älskar deras juicer.

  Puss fran regniga Schweiz.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..