Julledig

Bloggen har inte fått lika mycket uppmärksamhet dom senaste dagarna, blir lite så med julledighet. Hur som helst så har vi tagit det väldigt lugnt, tillbringat dagarna hemma och sett en massa filmer och läst. Vi längtar efter att åka iväg till vår solsemester och nu är det bara några dagar kvar. I helgen så klättrade vi på väggarna hemma för att vi tog det så lugnt men nu börjar vi komma in i det. Man behöver seg-dagar ibland, jag har dock varit dålig på att erkänna det för mig själv.

20121226-134030.jpg

 1. Ida skriver:

  Lämnar sällan kommentarer men GUD vilken fin/mysig bild på er alla tre!!:)

 2. Isabella! Varifrån kommer din jacka?

  God fortsättning!

 3. Suck skriver:

  Visa lite respekt och koppla hunden – koppeltvång i Stockholm gäller även f-kändisar.

 4. Ida skriver:

  Njut av ledigheten & god fortsättning =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..