Det var en trevlig och lugn julafton igår. Odd och jag började morgonen med en frukost och öppna paket vid granen. Av mig fick han ett par skor, machettknappar, skjorta och en liten grej till vår Karibien-resa. Vid ett så åkte vi hem till Odds ena storebror där hans stora familj var samlade. Vi hade köttbulle-tävling, åt middag och kollade på Kalle Anka. Efteråt kom tomten och barnen blev glada. Jag tycker tomten fortfarande är obehaglig, jobbigt med masker som är stela. Hur som helst mysig jul. Odd och jag somnade rätt tidigt. Jag fick superfina julklappar av Odd, en vacker ring, kroppsprodukter, en mysig kofta och .. En fantastiskt fin klocka. Tack min älskling.

20121225-122014.jpg

 1. Karl W skriver:

  Snygg klocka! Har själv tittat på en Tissot, och då en Le Locle! Så otroligt snygg!

 2. al skriver:

  Så fin header ! Julklappar så kul,ge odd en symbolisk krona för klockan och han bör göra detsamma för dig ang skorna .. Kramis

 3. Leona skriver:

  Är det vanligt att tomten bär mask i Sverige? Här i Finland har jag aldrig sett en sån, här bär tomten, eller julgubben som vi kallar honom skägg, ibland även vitt/grått hår, luva tomtekläder glasögon käpp och säck, ibland e han helt röd men ofta kan han även ha mer grå/brun/gröna kläder oxå. Ibland kan han ha nån form av mask men aldrig heltäckande så det täcker ögonen iaf inte vad jag stött på.

  1. lisa skriver:

   jag har aldrig sett tomte med mask, alla tomtar jag har sett har endast lösskägg och tomtekläder, jag skulle inte heller gilla stel mask…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..