Hej mitt vinterland

Det råder lite panik här hemma, eller i alla fall från mitt håll. Jag verkar inte ha fått någon bekräftelse från hotellet i Martinique. Odd ringer dit nyss och frågade på gymnasie-franska men dom kunde inte hitta den, vi skulle återkomma imorgon. Jag står inte ut att vänta! Jag vill veta nu annars måste vi leta annat rum/hotell. Håll tummarna för oss. Annars har det varit en bra dag, varit ute och lekt i snön!

20121225-172609.jpg

 1. Helene skriver:

  När vi bokade var vi tvugna att garantera med vårt kort så vi kunde se detta på vår internetbank, de bokade upp pengarna men drog inte förrän vi kom dit, det var vårt kvitto,

 2. Jag är med i en tävling där jag behöver röster. Vill du vara så hjärtlig och ge mig din röst? Jag är mycket tacksam för all hjälp. Tryck på länken nedan isf så har du automatiskt röstat på mig.

  http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=1

  Trevlig fortsättning på julen.

 3. Helena skriver:

  Hor av dig om ni behover hjalp med franskan. Halsmingar fran en lasare i Marseille

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..