Nu har vi precis kommit hem till Odds familj!

20121224-142736.jpg

Blus från C Kummelstedt och kjol från Esprit

 1. Camilla skriver:

  Var det länge sedan du köpte din super snygga kjol?
  Skulle så gärna själv köpa den snälla hoppas du vill svara! Kramis

 2. Åh vad du är vacker! Älskar din klädstil och din blogg, du är en stor inspiration för mig 🙂 massa kramar och gott nytt år! Hoppas du och Odd får en fantastisk resa <3

 3. Lovisa skriver:

  Jag tycker det är super snyggt, elegant. Håller inte med andra om att det är tantigt. Jag tycker man klär sig i mer ”korrekta” kläder om man vill bli tagen seriös. Jag vill så gärna ha den där kjolen skulle passa mig perfekt då jag snart är färdig utbildad civilingenjör och jag vill bli visa att jag är en seriös kvinna.

  Jag undrar bara om det var länge sen du köpte den för jag hittar tyvärr inte den på deras sida.

 4. Erika j skriver:

  Ni som klagar på Bellas klädsel, att hon ser ut som en tant. Kan ni inte lägga ut en bild på era mormödrar eller farmödrar. Skulle vara kul att se en 80,årig tant med silverkjol, genomskinlig blus och diade. Sexig tant i så fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..