ANNONS
/

Life & thoughts

,

.. Kallas Jantelagen för på engelska. Jag började nyss på en bok som heter ”Skit i Jantelagen” och bland dom första sidorna dök jag upp. Jag vet inte riktigt varför jag aldrig känt att Jantelagen varit ett hinder. Jag har aldrig känt att jag inte får lyckas eller drömma. Jag säger ofta att livet är för kort för att inte göra vad man vill. Det är alltid människor som inte uppskattar det jag gör men jag lägger inte så mycket energi på det. Jag bryr mig helt enkelt inte. Men det är trist att vi har den här osynliga lagen som gör att det är fult att prata pengar och karriär. Tycker man att det är en viktig del i ens liv så måste man få uttrycka det.

Jag har länge sagt att jag ska bli en av världens mest inflytelserika kvinnor. För vissa kanske det känns som en skrämmande tanke men för mig är det självklart. Jag är där om några år. Några av er muttrar säkert nu ”det kommer du verkligen inte bli” och några tänker förhoppningsvis ”jag kan också!”. Man kan bli precis vad som helst, det är jag fullt övertygad om. Och låt din enda fiende vara du själv och inte någon himla osynlig lag som inte ens existerar. Jantelagen är bara en känsla av avund och den känslan som andra människor känner ska du inte påverkas av. Lova dig själv det!

20121219-202500.jpg

20121219-202505.jpg

20121219-202926.jpg

Är det inte märkligt att det är mer okej att vinna pengar än att tjäna ihop dom helt själv? Pengar som man själv har jobbat ihop och vill bränna på vad man vill är inte okej. Men skrapar du på triss och har råd till en bil eller dyr resa hyllas du.

20121219-205417.jpg

115

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00