Pimp my crib

Odd och jag köpte tidigare en kaffemaskin från Philips, för att jag hade tröttnat lite på alla kapsel-köp. Direkt efter det kom det såklart kommentarer om att det var köpt. Kaffemaskinen hade vi själva valt (men ångrar nu att vi inte köpte en från Philips där man kan använda sitt fingeravtryck, så läser maskinen av vilket kaffe du ska ha, dock 15 000 kr). Hur som helst så såg CDON det och blev glada eftersom kaffemaskinen hade gått åt. Då kom dom med ett förslag som skulle heta ”pimp my crib”. Lite så som det där programmet som gick på MTV förut. Och .. Nu ska CDON pimpa vår lägenhet med teknik från Philips. Gissa om Odd blev glad! .. Jag med såklart. Fast det är något speciellt med killar och teknik. Hur som helst då och då kommer vi att lyfta fram coola prylar från Philips från och med nu.

Först ut fick vi även något som inte direkt teknik men man behöver teknik för att kunna använda det .. Nämligen dvd-boxar. Jag beställde hem hela Twilight-saga-boxen och Odd valde ALLA James Bond .. Hur som helst så ser jag fram emot att ha Twilight-marathon hemma under mellandagarna. Så mysigt!

 1. Linnea skriver:

  Jag tycker verkligen att hela konceptet Blondinbella är så himla obehagligt. En helylle fasad när det som ligger innanför är någon som är lite för bra på ekonomi och affärer för att det ska kännas bekvämt med smygreklamen, som om man verkligen skulle falla för att tipsen om diverse produkter nämns av omtanke och inte av vinstintresse. Blir dessutom snäppet genomskinligare när lägenheten ska bli sponsrad (”pimpad”) med teknikprylar. Som om det behovet ens fanns.

  Fnys.

 2. linnéa skriver:

  Haha, ett nytt skämt Bella? 😉

 3. Andrea skriver:

  Det här är verkligen ett ämne för PLUS, debatt eller kalla fakta?

  Hade varit otroligt intressant om någon med större makt kan föra det här vidare, vi är trots allt en väldigt stor grupp som anser sig bli lurade eller på något sätt förstå att det ligger ”fuffens” bakom de Isabella skriver om, och inte för att glömma hennes Odd.

 4. Hanna skriver:

  Haha kul med Pimp My Crib! Och mysigt med dvdboxar! :):)

 5. Mio skriver:

  Du borde snarare skriva en bok om hur man kan na sina mal genom att bli sponsrad, detta ar kanske ditt nya satt att provocera dina lasare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..