ANNONS

Dagmatte!

/

Hej på er!

Jag har precis kommit till min frisör Erika, jag ska slinga det mer guldigt och klippa lite. Jag har gått hår på salong Lyko i ett år nu. Vad tiden går fort.

Jo! Jag har en liten efterlysning. I början av nästa år så ska jag iväg på en föreläsningsturné och då kommer jag inte kunna ta med Christian som jag i vanligtvis gör på vardagarna. Odd har honom ibland på jobbet men inte varje dag. Därför letar vi efter en dagmatte till honom ca 2-3 dagar i veckan. Med start januari. Jag vill att personen bor hyfsat nära Vasastan/Kungsholmen, helst ha egen hund och kunna vara rätt flexibel med tider. I snitt är det ca 15 timmar i veckan som gäller. Dagtid. Personen ska hämta Christian hos oss och lämna hos oss. Maila om intresse till isabella@blondinbella.se

20121210-085047.jpg

76
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00