Dagmatte!

Hej på er!

Jag har precis kommit till min frisör Erika, jag ska slinga det mer guldigt och klippa lite. Jag har gått hår på salong Lyko i ett år nu. Vad tiden går fort.

Jo! Jag har en liten efterlysning. I början av nästa år så ska jag iväg på en föreläsningsturné och då kommer jag inte kunna ta med Christian som jag i vanligtvis gör på vardagarna. Odd har honom ibland på jobbet men inte varje dag. Därför letar vi efter en dagmatte till honom ca 2-3 dagar i veckan. Med start januari. Jag vill att personen bor hyfsat nära Vasastan/Kungsholmen, helst ha egen hund och kunna vara rätt flexibel med tider. I snitt är det ca 15 timmar i veckan som gäller. Dagtid. Personen ska hämta Christian hos oss och lämna hos oss. Maila om intresse till isabella@blondinbella.se

20121210-085047.jpg

 1. Emilie skriver:

  har världens bästa dagis till min Kija! han kommer och hämtar OCH lämnar henne på bestämd tid, åker sedan ut och rastar henne också får hon leka med den övriga flocken, lösa problemlösningar osv. Inga boxar. 150kr/dag och då kan jag lämna från 00-00 om de skulle va så. Och Kija älskar de och får ut sååå mycket av de. Wiho! 🙂

 2. Har du kollat på http://www.tendea.se? Där kan man hitta hundrastare, dagmatte m.m. Det är jättesmart för du kan välja exakt var du vill att din dagmatte ska bo och sedan läsa vad personen har för erfarenheter. Sjukt smart om man själv vill arbeta som dagmatte.

 3. Suss skriver:

  jag har väntat på att denna dag skall komma, haha! jag visste du inte skulle hantera ett djur, hur hade du tänkt fostra barn, lämna bort dom oxå när det inte passar ditt schema?

  1. Jag kommer ju ha mina framtida barn på dagis. Är det också fel?

 4. Gabb skriver:

  Jag föreslår att du ska träna din hund att vara ensam några timmar om dagen. Allmänna råden, från bl.a SKK, är att en tränad hund klarar ca 5 timmar ensam per dag. Vissa klar fler timmar, vissa klarar färre. Så jag föreslår att du ensamtränar honom, samt ser till att aktivera honom ordentligt då du är hemma – både fysiskt och mentalt, t.ex långpromenader, allmänlydnad, spår eller sök med mera. Som sagt, en hund ska klara av att vara ensam några timmar per dag.

 5. A skriver:

  Det är mycket bättre att lämna hunden hos en dagmatte än att den är ensam hela dagarna – det är djurplågeri!

  Sen lämnar hon honom max 15 h i veckan! det är inte så att hon skaffat honom och sedan lämnar bort honom 8-17 varje dag ….

  Jag är så glad att jag oftast jobbar hemifrån och spenderar mycket tid med mina hundar speciellt ute i naturen. Men samtidigt är det viktigt att de måste kunna klara sig själv för att inte uppleva sorg så fort ni inte är med hunden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..