ANNONS

Sjukhuset ..

/

Usch vilken vidrig dag jag har haft. Det blev inget Spotlife-möte, precis när jag var framme så kände jag en smäll i magen som fick mig att nästan svimma, stod dubbelvikt och grät och väntade på en taxi med min kollega som skulle ta mig till Sankt Göran. Jag trodde att det var ett missfall. På plats så har jag så ont att jag får morfin som inte alls verkar. Jag skriker och efter en timma så beslutar sig min läkare att jag måste till gyn på SÖS så jag åker i en ambulans dit. På Södersjukhuset konstaterar man två systor som spruckit och vätskan har runnit ut i kroppen. Som tur var det två snälla systor som inte är farliga men fy fan vad ont det gjorde. Jag lämnade sjukhuset för en timma sedan och Odd, Martin och Angelica och jag bestämde att vi kör till Bjertorps slott i alla fall. Jag har inte så ont längre och jag kan lika gärna vila på ett slott än hemma. Så nu kör vi strax dit. Framme runt ett inatt!

20121207-203149.jpg

15 minuter innan jag åkte in..

121

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00