Din Ekonomi

Pingis och jag har valt att ligga lite lågt med press till allt vi gör släpps på riktigt men det blev en liten artikel i Aftonbladets ekonomidel. Att stoppa konsumtionshetsen är väl inte direkt vårt mål, man får konsumera hur mycket man vill – Bara ens ekonomi tillåter det och det är i balans med ditt sparande. Sedan finns det smarta och osmarta köp och har man en liten inkomst eller satsar på att spara ännu mer så måste man tänka på det.

20121203-105429.jpg

20121203-105434.jpg

20121203-105439.jpg

20121203-105444.jpg

20121203-105450.jpg

 1. Arthritis In Hip And Black What Affects Diastolic Blood Pressure Stress Diabetes Insulin Normal [url=http://archive.org/details/BuyAccutaneFromCanada ]Positive Accutane Cost[/url]. Weight Loss By Weight Training Fat Drugs Voltaren Ophtha Insuffisance Luteale No Prescription Buy Generic Swollen Hands Blood Pressure Puffy Eyes . Buy Metronidazole 200 Mg Prescription Can I Take Lexapro At Night . Wellbutrin And Mucinex D Patent Expiration Cozaar Hyzaar [url=http://archive.org/details/CanadianDrugsOnlinePharmacy ]Hydroxyurea No Prescription Online Pharmacy Drugs[/url] Analysis For Diabetes In Australia Prevalence Of Obesity Diabetes And Obesity Related Health Causes Tonalin Cla Gnc Specifications How Much Prozac To Take Obsessive Compulsive Disorder

 2. LM skriver:

  kul att du hetsar för att unga ska ut och bli entreprenörer mitt i lågkonjunkturen och sedan skriver en bok om ekonomi och hur folk ska leva för att spara… för mig går det som inte ihop bara

 3. fanny skriver:

  Jag förstår inte riktigt hur du tänker ”De ska sätta stopp för konsumtionshetsen”, du ska vara en bra förebild för unga tjejer i Sverige och ska få tjejer att ”hålla i budgeten”. När man går in på din blogg ser man inlägg om kläder, bilar och skönhetsprodukter, det bara skriker reklam och du får unga tjejer att tro att ditt gossip girl liv är normalt. Jag förstår inte hur du ska sätta stopp för konsumtionen när det är du som skapar det, du visar unga tjejer vad det senaste är, men även det dyraste. Jag vet inte vad du tycker men jag tycker inte att det är så en bra förebild ska vara. Jag tycker att du får tjejer att känna att dem inte är tillräckliga, varför visar du inte budget varianter på saker och ting och visa att man kan köpa kläder i lågprisbutiker och att man inte alltid måste köpa det dyraste. Man måste t.ex. inte gå på spa för att huden är torr utan du kan lika gärna gå och köpa en salva på apoteket men nej, du vill visa tjejerna alltid det som dem flesta inte har råd med, är det rätt? Du kanske tänker att du får tjejer att känna mer motivation när du går runt och flashar med dina pengar men sorry, jag tror att du mer skapar sorg bland unga tjejer men inte sån stor plånbok som dig. Jag tycker det är så himla synd att du som har så många unga läsare och skulle kunna peppa andra tjejer till att det är okej att inte vara snygg hela tiden eller äga den där dyra väskan men istället visar att man ska spendera så sjuka mängder på skönhet så som du gör. Jag förstår att det kanske är roligare att läsa om ett glammigt liv men tänk dig för, dags att tänka om lite kanske?

 4. Ida skriver:

  Kör hårt Isabella! Det rätt att du försöker få rätt på unga tjejers ekonomi för en del lever över sina tillgångar och du med din makt kan verkligen göra skillnad! För hela Sverige som land är det en fördel ju om så få människor som möjligt behöver hjälp av med skuldsanering!
  Go Girl!

 5. astrid skriver:

  miljön då?

  jorden fixar inte denna överdrivna konsumtion även om din plånbok gör det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..