ANNONS

Sjuka killar

/

Nu är jag hemma från tv-grejen men tyvärr kan jag inte säga så mycket mer nu. Det är rätt segt hemma hos oss nu. Odd är sjuk och sängliggandes. Christian börjar också bli dålig. Han är helt snuvig och börjar bli varm. Sist Odd var sjuk så blev Christian också sjuk. Det slutade med att Christian fick så hög feber och vi fick åka in till Djurakuten. Fy vad jobbigt det var. Jag hoppas inte att Christian blir lika dålig den här gången. Märkligt hur det det kan smittas till djur. Jag mår också sådär, fått magkatarr. Jag fick ju magsår i april och därför blir jag alltid lite orolig när det börjar kännas. Men den här gången är det inte jobb som stressar upp mig utan allt privat strul under hösten. Det har tagit hårt.

Alltså inte så roligt hemma hos Löwengrip-Spångberg nu. Hur mår ni?

20121129-181653.jpg

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00