Sjuka killar

Nu är jag hemma från tv-grejen men tyvärr kan jag inte säga så mycket mer nu. Det är rätt segt hemma hos oss nu. Odd är sjuk och sängliggandes. Christian börjar också bli dålig. Han är helt snuvig och börjar bli varm. Sist Odd var sjuk så blev Christian också sjuk. Det slutade med att Christian fick så hög feber och vi fick åka in till Djurakuten. Fy vad jobbigt det var. Jag hoppas inte att Christian blir lika dålig den här gången. Märkligt hur det det kan smittas till djur. Jag mår också sådär, fått magkatarr. Jag fick ju magsår i april och därför blir jag alltid lite orolig när det börjar kännas. Men den här gången är det inte jobb som stressar upp mig utan allt privat strul under hösten. Det har tagit hårt.

Alltså inte så roligt hemma hos Löwengrip-Spångberg nu. Hur mår ni?

20121129-181653.jpg

 1. JULIA skriver:

  Vad gör du när du mår dåligt? Har också en strulig familjesituation. Pluggar civilekonom och drömmer om en fantastisk framtid, har höga krav på mig själv.

 2. Kattis skriver:

  Hej Bella, tips från en sjuksköterska mot magkatarr:
  Skala en potatis och lägg i ett glas vatten, låt dra under natten och drick vätskan morgonen efteråt, naturligt ”cortison” hjälper jättebra, men fortsätt en vecka!
  Krya på er alla, inkluderad mopsen, han klarar sig nog!

 3. Thalia skriver:

  När ni gifter er,kommer du ta hans efternamn eller ha dubbel? 🙂

 4. Mari skriver:

  ..och värre brukar det verka när killar blir sjuka =) Men krya på er !!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..